Άλεκ Μπάλντουιν: Το μυστήριο με το όπλο και η μοιραία εκπυρσοκρότηση

Συντετριμμένος ο ηθοποιός - Δεν έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του

Με το σταγονόμετρο βγαίνουν οι πληροφορίες σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στα γυρίσματα της ταινίας Rust, όταν ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας. 

Μπάλντουιν

Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει γίνει γνωστό είναι ότι εκπυρσοκρότησε ένα όπλο που χρησιμοποιούταν στα γυρίσματα της ταινίας του Άλεκ Μπάλντουιν

Σύμφωνα με όσα είπε εκπρόσωπος του  ηθοποιού, το όπλο που κρατούσε στα χέρια του εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να σκοτωθεί η Halyna Hatchins και να τραυματιστεί σοβαρά ο σκηνοθέτης της ταινίας, Joel Souza.

Ο βίος κι η πολιτεία του Άλεκ Μπάλντουιν: Ο βίαιος χαρακτήρας και το αλκοόλ

Η αστυνομία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως το συγκεκριμένο όπλο χρησιμοποιούταν στα γυρίσματα ως σκηνικό αντικείμενο. Η εκπυρσοκρότηση συνέβη εν μέσω του γυρίσματος ή της πρόβας της σκηνής και είχε σαν αποτέλεσμα την απελευθέρωση βλήματος που χτύπησε τα δύο θύματα. 

 

 

Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν ο ηθοποιός πάτησε τη σκανδάλη εσκεμμένα ή όχι, ενώ όλοι απορούν πώς μπορεί να προκλήθηκε ο θανάσιμος τραυματισμός της 42χρονης με ένα όπλο, που θεωρητικά ήταν γεμισμένο με άσφαιρα. 

Ποια ήταν η Halyna Hutchins που σκότωσε κατά λάθος o Άλεκ Μπάλντουιν

Η εταιρεία παραγωγής ανακοίνωσε πως τα γυρίσματα της ταινίας Rust παγώνουν επ’ αόριστον και τονίζεται ότι όλοι στο καστ και το συνεργείο είναι συντετριμμένοι.

 

 

Όλα έγιναν στις 13:50, τοπική ώρα, στο Ράντσο Μπονάνζα Κρικ, κοντά στην πόλη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.

Ο Άλεκ Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος μια γυναίκα

Η Hatchins μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Σάντα Φε, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ο Σόουζα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιατρικό Κέντρο Christus St. Vincent. 

Μπάλντουιν

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς ένα όπλο που ήταν γεμάτο με υποτιθέμενα άσφαιρα πυρά τραυμάτισε θανάσιμα τη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας

Ο 63χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία της Σάντα Φε και απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών. Ωστόσο δε συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να του απαγγελθούν κατηγορίες. 

Για ξυλοδαρμό για μια θέση στάθμευσης συνελήφθη ο Άλεκ Μπάλντουιν!

Η εφημερίδα New Mexican δημοσίευσε φωτογραφίες του έξω από το γραφείο του σερίφη στη Σάντα Φε, στις οποίες φαίνεται συντετριμμένος να μιλά με κάποιον στο τηλέφωνο. Μάλιστα σε μία από αυτές είναι σκυφτός και προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top