Κροατία: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα χωρίς μνήμη που βρέθηκε μόνη σε νησί

Άγνωστο το πώς βρέθηκε στο δύσβατο σημείο

Κροατία

Λύθηκε εν μέρει το μυστήριο της γυναίκας που είχε εντοπιστεί από ψαρά στις 12 Σεπτεμβρίου σε παραλία του απομακρυσμένου νησού Krk στην Κροατία.

Μυστήριο στην Κροατία: Βρέθηκε γυναίκα αγνώστων στοιχείων σε νησί

Υπενθυμίζεται ότι η γυναίκα δε θυμόταν ποια ήταν ούτε είχε μαζί της ταυτότητα ή κινητό τηλέφωνο. Μιλούσε αγγλικά και έφερε ένα τραύμα στο πρόσωπό της.

Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, ταυτοποιήθηκε ως Ντανιέλα ή Ντάνα Αντάμκοβα την Τετάρτη από την αστυνομία και τα στοιχεία της επιβεβαιώθηκαν και από φίλους της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Guardian, η 57χρονη εργαζόταν ως σχεδιάστρια κοσμημάτων και μάλιστα πολλά από τα κοσμήματά της είχαν φορεθεί από celebrities όπως η Μπριζίτ Μπαρντό και η Μπάρμπρα Στρέισαντ.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει ακόμα το πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο νησί η γυναίκα. Όπως λένε κάτοικοι της περιοχής, είναι πολύ δύσκολο κάποιος να προσεγγίσει το συγκεκριμένο μέρος είτε από ξηρά είτε από θάλασσα.

Η αστυνομία υποστήριξε ότι το τραύμα που έφερε στο πρόσωπό της φαινόταν σαν να είχε προκληθεί από άγριο ζώο. Η γυναίκα είχε βρεθεί αφιδατωμένη και αδύναμη και δεν είναι ακόμα σε θέση να απαντήσει σε ερωτήσεις.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top