Φρίκη στις ΗΠΑ: Πατέρας κακοποίησε μέχρι θανάτου τον 10χρονο γιο του

Αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης

αστυνομία

Μια φρικτή υπόθεση κακοποίησης ενός παιδιού μόλις 10 ετών από τον ίδιο του τον πατέρα ήρθε στο φως, προκαλώντας αποτροπιασμό. Το ανήλικο από το Οχάιο των ΗΠΑ κακοποιήθηκε, βιάστηκε και στη συνέχεια δολοφονήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες της New York Pοst.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο 32χρονος Al Mutahan McLean αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες και ισόβια κάθειρξη για την κακοποίηση που υπέστη ο γιος του από το 2015 έως και το 2019 που δολοφονήθηκε. Η σύντροφός του κατηγορείται για συνεργεία στη δολοφονία και αντιμετωπίζει 30 χρόνια φυλάκισης. Η δίκη τους έχει προγραμματιστεί για 29 Σεπτεμβρίου. 

ΗΠΑ: Άφησαν το παιδί τους μέσα στο αυτοκίνητο και ξεψύχησε

Το μαρτύριο του παιδιού ήρθε στο φως με τον θάνατό του. Μετά από πολύ βίαιη κακοποίηση, το παιδί έπεσε αναίσθητο με αποτέλεσμα ο πατέρας του να καλέσει τις Αρχές. Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα καθώς οι τοίχοι του σπιτιού είχαν αίματα. 

Όπως αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του 10χρονου οφείλεται σε τραύμα με αμβλύ αντικείμενο, ασφυξία και πνιγμό σε νερό. Στο σώμα του βρέθηκαν κοψίματα και μελανιές. 

Το παιδί είχε σταματήσει να πηγαίνει στο σχολείο από τον Μάιο του 2018. Οι αμερικανικές Αρχές κάνουν λόγο για μια φρικτή υπόθεση που έχει σοκάρει τις ΗΠΑ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top