Φωτιές: Ο πρίγκιπας Κάρολος κάνει δωρεά στους πυρόπληκτους της Ελλάδας

Δωρεά προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για την ανακούφιση των πληγέντων

Δωρεά προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για να ενισχύσει την προσπάθεια ανακούφισης των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, έκανε ο πρίγκιπας Κάρολος της Ουαλίας.

Δείτε όλο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός τονίζεται μεταξύ άλλων ότι οι εθελοντές του, οι οποίοι είναι πλήρως εκπαιδευμένοι και εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας και εξοπλισμού, μεταβαίνουν στις πληγείσες περιοχές ώστε να εντοπίσουν τις ανάγκες που υπάρχουν, να υποστηρίξουν στην κατάσβεση, να παράσχουν πρώτες βοήθειες και ψυχολογική υποστήριξη και να βοηθήσουν σε περιπτώσεις έρευνας και διάσωσης.

Αναφορικά με τη δωρεά του πρίγκιπα Κάρολου, ο προέδρος του Ε.Ε.Σ, Αντώνιος Αυγερινός, ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την ευγενική αυτή δωρεά. Σημαίνει πολλά τόσο για τους αφοσιωμένους εθελοντές και το προσωπικό του Ε.Ε.Σ όσο και για τον λαό της Ελλάδας, τον οποίο και βοηθάμε. Δουλεύουμε σκληρά για να στηρίξουμε τους πληγέντες αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, καθώς οι πυρκαγιές επηρέασαν πάνω από 70.000 συμπολίτες μας»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top