Βασίλισσα Ελισάβετ: Έκοψε τούρτα με σπαθί και τους άφησε όλους άφωνους!

«Το ξέρω ότι υπάρχει μαχαίρι, αλλά αυτό είναι πιο ασυνήθιστο» είπε

Άφωνοι έμειναν οι ηγέτες των G7 στη Μεγάλη Βρετανία κατά τη διάρκεια δεξίωσης στην Κορνουάλη, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να κόψει μια τούρτα χρησιμοποιώντας σπαθί!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όλοι οι Αμερικανοί πρόεδροι στα… πόδια της!

Η 95χρονη βασίλισσα έκλεψε τις εντυπώσεις με την απόφασή της κάνοντας τη δούκισσα του Κέιμπριτζ Κέιτ Μίντλετον και τη δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα να ξεσπάσουν σε γέλια.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκοψε την τούρτα με ένα ξίφος / AP Images

Όταν μάλιστα μια βοηθός της είπε ότι υπήρχε και ένα κανονικό μαχαίρι για να κόψει την τούρτα, η Ελισάβετ απέρριψε την πρόταση λέγοντας: «Το ξέρω ότι υπάρχει, αλλά αυτό είναι πιο ασυνήθιστο».

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκοψε την τούρτα με ένα ξίφος / AP Images

«Φαίνεται πολύ καλό» είπε η βασίλισσα καθώς η Καμίλα τη βοηθούσε να κόψει ένα κομμάτι. Ωστόσο η Ελισάβετ συμφώνησε να κόψει τα υπόλοιπα κομμάτια χρησιμοποιώντας ένα απλό μαχαίρι.

Οι ηγέτες των G7 φάνηκαν να απόλαυσαν το θέαμα, με τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον, να σχολιάζει πόσο πολύ διασκεδάζουν.

Οι ηγέτες των G7 παρευρέθηκαν στη δεξίωση / AP Images

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, επιστρατεύθηκε όλη η βασιλική οικογένεια προκειμένου να εντυπωσιάσει τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν. Μάλιστα, ο Τζόνσον φέρεται πως πίεσε τον Αμερικανό ηγέτη για μια γρήγορη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top