Πρίγκιπας Φίλιππος: Άφησε 30 εκατομμύρια λίρες σε τρεις υπαλλήλους του

Το τελευταίο «ευχαριστώ» μέσα από τη διαθήκη του

Μια αμύθητη περιουσία άφησε πίσω του ο πρίγκιπας Φίλιππος. Βίντεο: Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Το αστρονομικό ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών άφησε ο πρίγκιπας Φίλιππος μετά τον θάνατό του σε τρεις βασικούς άντρες του προσωπικού του, λέγοντάς τους με αυτόν τον τρόπο ένα τελευταίο «ευχαριστώ», όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμά της η «Sun».

Άνοιξε η διαθήκη του πρίγκιπα Φίλιππου - Σε ποιους άφησε την περιουσία του

Ενώ το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του είναι στα χέρια της βασίλισσας Ελισάβετ, μια πηγή κοντά στο παλάτι του Μπάκιγχαμ ανέφερε ότι ο δούκας έχει ανταμείψει επίσης τους στενότερους βοηθούς του.

«Σε αντίθεση με κάποιους άλλους βασιλείς, ο πρίγκιπας Φίλιππος στάθηκε γενναιόδωρος στους τρεις άντρες που τον φρόντιζαν», είπε η βασιλική πηγή, αποκλειστικά στη «Sun».

Πρίγκιπας Φίλιππος: H διαθήκη, η αμύθητη περιουσία κι η αδυναμία στη Louise

πρίγκιπας Φίλιππος διαθήκη

Ο πρίγκιπας Φίλιππος με τη βασίλισσα Ελισάβετ. ap images

Πρίγκιπας Φίλιππος: Σε ποιους άφησε τις 30 εκατ. λίρες

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρίγκιπας Φίλιππος άφησε το ποσό των 30 εκατ. λιρών στους Άρτσι Μίλερ Μπέικγουελ, ο οποίος υπηρέτησε ως γραμματέας του πρίγκιπα Φίλιππου και ταξίαρχος για μια δεκαετία, έναν ρόλο που ανέλαβε το 2010, στον Γουίλιαμ Χέντερσον και τον Στίβεν Νιντοζάντιλο.

Και οι τρεις άντρες ήταν πολύ κοντά στον δούκα στα τελευταία του χρόνια με τον κ. Μίλερ-Μπέικουελ να εκπροσωπεί τον Δούκα σε πολλές επίσημες εκδηλώσεις όταν δεν μπορούσε να παρευρεθεί.

Ο Χέντερσον και ο Στίβεν Νιντοζάντιλο έμεναν μαζί με τον Φίλιππο κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην κατοικία Γουντ Φαρμ στο βασιλικό κτήμα Σάντριγχαμ του Νόρφολκ. Ο Χέντερσον ήταν μαζί του τις δύο τελευταίες μέρες του στο Κάστρο του Ουίνδσορ.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top