Πρίγκιπας Φίλιππος: H διαθήκη, η αμύθητη περιουσία κι η αδυναμία στη Louise

Η έκπληξη που περίμενε τους κληρονόμους του

Ο πρίγκιπας Φίλιππος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 9 Απριλίου βυθίζοντας στο πένθος τη βασίλισσα Ελισάβετ, τη βασιλική οικογένεια κι ολόκληρο τον βρετανικό λαό.

Το Σάββατο 17 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor, με τους αγαπημένους του ανθρώπους να τον αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο.

Πρίγκιπας Φίλιππος

Ο αείμνηστος πρίγκιπας Φίλιππος είχε τεράστια αδυναμία στη μικρή του εγγονή /Φωτογραφία AP Images

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο παιδικός έρωτας με τον Φίλιππο και οι απιστίες

Το πιο συγκινητικό κομμάτι βέβαια αυτών των ημερών, ήταν ο τρόπος με τον οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της σύζυγο. Το σημείωμα που του άφησε και το στεφάνι με τα λουλούδια ήταν μια πολύ όμορφη κίνηση, ενώ συγκίνησε απίστευτα το λιτό της μήνυμα.

Η πλήρης διαθήκη του Φίλιππου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, ωστόσο μέσα σε αυτή υπάρχει μια απρόσμενη έκπληξη. Αναφέρεται ότι ο πρίγκιπας Φίλιππος άφησε στη νεότερη εγγονή του, τη Lady Louise Windsor, κάτι πολύ κοντινό και αγαπητό και στους δύο.

Lady Louise Windsor

Η Louise με τα χαρακτηριστικά καπέλα των κυριών της αριστοκρατίας /Φωτογραφία AP Images

Η 17χρονη Louise είναι κόρη του μικρότερου παιδιού του Φίλιππου, του πρίγκιπα Edward και της συζύγου του, της Sophie, της κόμισσας του Wessex. Η έκθεση υποδηλώνει ότι τα αντικείμενα που κληροδότησαν στη Louise είναι μία μνεία σε αυτήν και την αμοιβαία αγάπη του Φίλιππου για τα άλογα.

Φίλιππος: Το ιδιόχειρο σημείωμα και η πρώτη μοναχική βόλτα της Ελισάβετ 

Ο δούκας του Εδιμβούργου άφησε τα δύο Φελ πόνυ του, τον Balmoral Nevis και τον Notlaw Storm, στη Louise. Επιπλέον, η Louise θα κληρονομήσει την πράσινη τετράτροχη άμαξά του. Η άμαξα, που φάνηκε να μεταφέρει το καπέλο του, τα μαστίγια και τα καφέ γάντια του κατά τη διάρκεια της κηδείας.

Sophie, Κόμισσα του Wessex, Lady Louise Windsor Πρίγκιπας Edward

Ο πρίγκιπας Edward με τη σύζυγό του Sophie, κόμισσα του Wessex και την κόρη τους Louise /Φωτογραφία AP Images

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top