Φίλιππος: Το ιδιόχειρο σημείωμα και η πρώτη μοναχική βόλτα της Ελισάβετ 

Φουντώνουν οι συζητήσεις για το μέλλον της βασιλικής οικογένειας

Η βασίλισσα Ελισάβετ προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς τον πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ φουντώνουν οι συζητήσεις για το μέλλον της βασιλικής οικογένειας. Ημερομηνία σταθμός θεωρείται η 21η Απριλίου, που έχει τα γενέθλιά της η Ελισάβετ.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Συγκάλεσε μυστικό οικογενειακό συμβούλιο

Τώρα που η βασίλισσα έχασε το στήριγμά της, αρχίζουν οι συζητήσεις περί διαδοχής. Θα παραχωρήσει εξουσίες ή όχι; Μήπως ανήμερα στα γενέθλιά της; Σύμφωνα με τα βρετανικά media, η Ελισάβετ συγκάλεσε μυστικό συμβούλιο με τη συμμετοχή του γιου της και διαδόχου Καρόλου και του εγγονού της Ουίλιαμ. Θα συζητήσουν το μέλλον της βασιλικής οικογένειας και την ανακατανομή ρόλων.

Βρετανία: Η πρώτη μοναχική βόλτα της Ελισάβετ 

Μετά από μια ολόκληρη ζωή με τον Φίλιππο, η βασίλισσα προσαρμόζεται στη νέα, μοναχική πραγματικότητα. Οι κάμερες τη «συνέλαβαν» να φεύγει μόνη από το Ουίνδσορ για βόλτα με τα σκυλιά της. 

Η πρώτη μοναχική βόλτα της Ελισάβετ 

Η πρώτη μοναχική βόλτα της Ελισάβετ με τα σκυλιά της - κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Αυτό είναι το χειρόγραφο μήνυμα που άφησε στο φέρετρο του συζύγου της, με την υπογραφή Λίλιμπετ, το υποκοριστικό της. Εκτός από την Ελισάβετ όμως, στην κηδεία ήταν συντετριμμένη και η ιδιαίτερη φίλη της ζωής του Φίλιππου, η 67χρονη κόμισσα Μαουντμπάτεν της Βιρμανίας. 

 Το χειρόγραφο μήνυμα που άφησε στο φέρετρο του συζύγου της η Ελισάβετ

 Το χειρόγραφο μήνυμα που άφησε στο φέρετρο του συζύγου της η Ελισάβετ

Βρετανία: Ο νέος ρόλος της Κέιτ Μίντλεντον

Τα βρετανικά μέσα βλέπουν τον νέο «βράχο» της μοναρχίας στο πρόσωπο της Κέιτ. Ο φακός απαθανάτισε το τρυφερό φιλί της στον πεθερό της Κάρολο, μετά το τελευταίο 'αντίο' στον πατέρα του. Σχολιάζουν πως κι εκείνη συνέβαλε στην προσέγγιση Χάρι και Ουίλιαμ. 

Kate Middleton: Η πένθιμη εμφάνιση και το ιδιαίτερο μαργαριταρένιο κολιέ

Πάντως, η κίνηση του Καρόλου, να διώχνει τα άδεια αυτοκίνητα μετά την τελετή, ερμηνεύτηκε ως μια ακόμη προσπάθεια να ανοίξει ο χώρος ώστε να περπατήσουν μαζί τα μέλη της οικογένειάς του και να τα ξαναβρούν οι γιοι του.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top