Ντούλος: Η τραγική ιστορία του ζευγαριού γίνεται ταινία

Η εξαφανισμένη σύζυγος και η αυτοκτονία του Έλληνα επιχειρηματία

Φώτης Ντούλος

Η τραγική ιστορία του ζευγαριού Ντούλου που συγκλόνισε την κοινή γνώμη πριν από λίγα χρόνια, μεταφέρεται στη «μεγάλη οθόνη» με τίτλο «Η μαμά έφυγε». Η ταινία βασίζεται στην εξαφάνιση της Τζένιφερ το 2019, συζύγου του Έλληνα επιχειρηματία Φώτη Ντούλος, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 50χρονη Τζένιφερ, μητέρα πέντε παιδιών, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς στις 24 Μαΐου του 2019 αφού πρώτα άφησε τα παιδιά της στο σχολείο. Παρόλο που δεν έχει βρεθεί το πτώμα της, η γυναίκα θεωρήθηκε νεκρή με τις κατηγορίες να στρέφονται στον σύζυγό της.

Εξαφάνιση της γυναίκας ελληνοαμερικανού επιχειρηματία – «Δεν τη σκότωσα»

Λίγο πριν εξαφανιστεί, η Τζένιφερ είχε ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη με τον εν διαστάσει σύζυγό της για την επιμέλεια των παιδιών τους. Το 2017 η ίδια είχε φύγει από το σπίτι τους παίρνοντας μαζί τα παιδιά τους και λίγο αργότερα κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Ο Φώτης Ντούλος / AP Images

Η γυναίκα είχε πει μάλιστα στους αστυνομικούς ότι φοβόταν τον σύζυγό της. «Ξέρω ότι η αίτηση διαζυγίου θα τον εξοργίσει. Ξέρω ότι θα με πονέσει για να με εκδικηθεί» είχε πει.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των Αρχών για την υπόθεση, ο Φώτης Ντούλος επιτέθηκε στη Τζένιφερ στο σπίτι της στο Νιου Κανάαν και αφού τη σκότωσε, καθάρισε τον τόπο του εγκλήματος και μετέφερε το πτώμα σε άγνωστο σημείο, που δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα. Το μόνο που βρέθηκε τότε ήταν το αυτοκίνητο της 50χρονης σε ένα πάρκο κοντά στο σπίτι της.

Η σύζυγος του Φώτη Ντούλου έβλαψε τον εαυτό της για να τον παγιδεύσει;

Οι έρευνες των Αρχών για το σώμα της ήταν άκαρπες και ο σύζυγός της κατηγορήθηκε για απαγωγή και δολοφονία. Παρόλο που είχε αρνηθεί πολλές φορές τις κατηγορίες, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, όπως και την τότε σύντροφό του Μισέλ Τροκόνις, τον Ιούνιο του 2019.

Η τότε σύντροφος του Φώτη Ντούλου / AP Images

Κατηγορήθηκαν για παραποίηση και δημιουργία πλαστών στοιχείων καθώς βρέθηκαν ίχνη αίματος που δεν «είχαν καθαριστεί αρκετά» στον τόπο του εγκλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα της εξαφάνισης της Τζένιφερ, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν έναν άνδρα ο οποίος έμοιαζε στον Έλληνα επιχειρηματία, να μεταφέρει τσάντες σε κάδους σκουπιδιών. Όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, οι τσάντες αυτές περιείχαν ρούχα και αντικείμενα με το αίμα της Τζένιφερ. 

Φώτης Ντούλος: Υποστήριζε μέχρι τέλους ότι δε σκότωσε τη Τζένιφερ

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Φώτης Ντούλος αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του στο γκαράζ του σπιτιού του. Αστυνομικοί τον βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό του με αναμμένη τη μηχανή κι ένα λάστιχο να διοχετεύει στην καμπίνα του αυτοκινήτου τα καυσαέρια. 

Νεκρός ο Φώτης Ντούλος: Η οικογένεια δωρίζει τα όργανά του

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολύ αδύναμο σφυγμό και μετά από δύο ημέρες κατέληξε. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο δικηγόρός του.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, η αστυνομία βρήκε στο σπίτι του ένα σημείωμα αυτοκτονίας, στο οποίο επαναλάμβανε πως δεν είχε σκοτώσει τη γυναίκα του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top