Ποιον θέλουν οι Βρετανοί για διάδοχο της Βασίλισσας Ελισάβετ;

Πόσο επηρέασε η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ τη βασιλική οικογένεια

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα

Νέα έρευνα στη Βρετανία αποκάλυψε ποιον θέλουν για διάδοχο του θρόνου οι Βρετανοί και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, αυτός δεν είναι ο Κάρολος.

Στην έρευνα που ολοκληρώθηκε την 1η Απριλίου, συμμετείχαν 1.590 ενήλικες. Πάνω από το 40% των ερωτηθέντων, δήλωσε ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι ικανή να παραμείνει στον θρόνο μέχρι να πεθάνει. 

Πρίγκιπας Harry: Μίλησε με William και Κάρολο μετά τη συνέντευξη στην Όπρα

Πρώτος στην προτίμηση του κοινού για «κατάλληλος διάδοχος» της Βασίλισσας έρχεται ο Δούκας του Cambridge, Πρίγκιπας Ουίλιαμ, με ποσοστό 47%. Μάλιστα, προηγείται κατά 20 πόντους από τον πατέρα του Κάρολο, ο οποίος συγκέντρωσε 27%. Το 18% πιστεύει ότι δεν πρέπει να υπάρξει διάδοχος και να καταργηθεί η μοναρχία.

Στην ηλικιακή ομάδα 25 - 40, πιο δημοφιλής για διάδοχος του θρόνου είναι ο... Χάρι. Μάλιστα τα άτομα από 18 έως 24 ετών επέλεξαν τον Χάρι με 23% παρά τον Ουίλιαμ που συγκέντρωσε 22%. 

Η συνέντευξη που έδωσαν Μέγκαν και Χάρι στην Όπρα, όπου αποκάλυψαν ότι δέχονταν ρατσιστικά σχόλια για το χρώμα του μωρού τους, φαίνεται πώς επηρέασε τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με το κοινό.

Μέγκαν Μαρκλ: «Το Παλάτι με ρωτούσε τι χρώμα θα έχει ο Άρτσι»

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το εάν οι αποφάσεις της βασιλικής οικογένειας σε σχέση με τη διαχείριση της ψυχικής υγείας των μελών της επηρέασαν τη διασημότητά της, το 51% απάντησε θετικά, το 31% είπε «καθόλου», ενώ το 9% πιστεύει ότι την επηρέασαν με θετικό τρόπο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top