Μέγκαν Μαρκλ: «Το Παλάτι με ρωτούσε τι χρώμα θα έχει ο Άρτσι»

Όσα είπε στη συνέντευξη που έδωσε στην Όπρα Γουίνφρεϊ μαζί με τον Χάρι

Δείτε απόσπασμα στα αγγλικά από τη συνέντευξη του πρώην βασιλικού ζεύγους στην Όπρα

Όχι μία, αλλά πολλές… βόμβες έριξε η Μέγκαν Μαρκλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με τον πρίγκιπα Χάρι στην πολυσυζητημένη εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ στο CBS.  

Harry-Meghan: Μία πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Όπρα

Πρίγκιπας Χάρι: «Το Λονδίνο κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία»

Η συνέντευξη του διάσημου ζευγαριού είδε το φως της δημοσιότητας πριν από λίγες ώρες, με τη Μέγκαν να σπάει τη σιωπή της και να αποκαλύπτει όλα όσα έζησε με τη βασιλική οικογένεια, πριν από το «Megxit». Το ζευγάρι μάλιστα, αποκάλυψε και το φύλο του δεύτερου παιδιού του. Περιμένει κοριτσάκι! 

Η Μέγκαν και η Όπρα εκτός από φίλες είναι πλέον και.. γειτόνισσες στην Καλιφόρνια! 

Η πρώην δούκισσα του Σάσεξ μίλησε για ρατσισμό αναφερόμενη στα σχόλια που άκουγε από το παλάτι για το χρώμα του δέρματός της, δηλώνοντας ότι η βασιλική οικογένεια δεν ήθελε να χρίσει πρίγκιπα τον γιο της Άρτσι, γιατί ανησυχούσαν για το χρώμα που θα έχει.

Η ίδια δεν αποκάλυψε ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας διατύπωσε αυτές τις απόψεις, για να μην προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα, ανέφερε όμως ότι το περιστατικό αυτό την πλήγωσε πολύ. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

«Τους μήνες που ήμουν έγκυος είχαμε συζητήσεις (με τη βασιλική οικογένεια) όπως: "δε θα του δώσουμε ασφάλεια, δε θα πάρει κάποιον τίτλο"» και τόνισε ότι της εξέφρασαν ανοιχτά την «ανησυχία» τους για το χρώμα που θα είχε το παιδί. Μόλις η Όπρα άκουσε το σχόλιο πάγωσε: «Μισό λεπτό. Έγινε τέτοια συζήτηση για το χρώμα του παιδιού;» ρώτησε κι εκείνη της απάντησε: «Κάποια στιγμή και το τι θα σήμαινε αυτό, ή το πως θα έμοιαζε». Τα λεγόμενά της επιβεβαίωσε και ο Πρίγκιπας Χάρι.

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Ο Χάρι δεν άφησε στιγμή το χέρι της Μέγκαν κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Όπρα

«Δεν πρόκειται ποτέ να αποκαλύψω τις συζητήσεις που έκανα με την οικογένειά μου για το θέμα του χρώματος του γιου μου. Εκείνη την εποχή που έγιναν ήμουν σε περίεργη θέση, σοκαρισμένος. Δεν αισθάνομαι άνετα να το συζητήσω δημόσια. Αλλά η ερώτηση τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά μπήκε στο τραπέζι αμέσως μετά τον γάμο, πριν ακόμα η Μέγκαν μείνει έγκυος». Η Όπρα τον ρώτησε «Αν με κάποιον τρόπο σας είχαν στηρίξει θα είχατε μείνει; «Χωρίς αμφιβολία, ναι» απάντησε ο Χάρι.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στην τηλεόραση πριν τη συνέντευξη των Χάρι - Μέγκαν

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης 

Περιγράφοντας τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε ενώ ήταν πέντε μηνών έγκυος, η Μέγκαν τόνισε ότι σκεφτόταν πως «θα ήταν καλύτερα για όλους» το να δώσει τέλος στη ζωή της. «Απλά δεν ήθελα να είμαι άλλο ζωντανή. Κι αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη. Και θυμάμαι πως με κρατούσε αγκαλιά (ο Χάρι). Είχα πει ότι χρειαζόμουν να πάω κάπου για βοήθεια. Είπα πως δεν είχα νιώσει έτσι ξανά και χρειαζόμουν να πάω κάπου. Και μου είπαν (σ.σ. από το παλάτι) ότι δεν μπορούσα, ότι δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό», είπε η Μέγκαν, ενώ εξομολογήθηκε ότι αφού εκμυστηρεύτηκε στον Χάρι για τις αυτοκτονικές της τάσεις, από το Παλάτι την ανάγκασαν να παραβρεθεί σε εκδήλωση στο Royal Albert Hall. 

Συνέντευξη Μέγκαν-Χάρι: Eκατομμύρια δολάρια στα πόδια της Όπρα Γουίνφρεϊ

Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι

Από την περιβόητη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού στο Royal Albert Hall τον Ιούλιο του 2020 /Φωτογραφία AP Images

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Χάνουν και τους τελευταίους επίσημους τίτλους

Meghan Markle: Απαντά για το bullying στο προσωπικό του Μπάκιγχαμ

Η πόρτα της… εξόδου από το Μπάκιγχαμ για τη Μέγκαν και τον Χάρι 

Στη δίωρη συνέντευξή τους, Χάρι και Μέγκαν, δήλωσαν ότι είχαν αρχίσει να οργανώνουν το Megxit, δηλαδή την αποχώρησή τους από τη Βρετανία και τη βασιλική οικογένεια, μόλις έξι μήνες μετά τον γάμο τους. Η πρώην ηθοποιός παρομοίασε μάλιστα την παραμονή της στο παλάτι του Κένσινγκτον με το lockdown που επικρατεί παγκοσμίως εξαιτίας του κορωνοϊού. Ο Χάρι από την άλλη είπε πως είναι «παγιδευμένοι» τόσο ο πατέρας κι ο αδερφός του και τόνισε ότι η σύζυγός του «τον έσωσε».

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top