Πρίγκιπας Χάρι: «Το Λονδίνο κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία»

Ράπαρε αλά «πρίγκιπας του Μπελ Ερ» στο The Late Late Show

Δείτε βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για την εγκυμοσύνη της Μαρκλ

Σε μια σπάνια συνέντευξή του στο The Late Late Show με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο πρίγκιπας Χάρι εκτός από ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, απέδειξε ότι διαθέτει άφθονο χιούμορ! 

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Χάνουν και τους τελευταίους επίσημους τίτλους 

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Αγόρασαν σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα των ΗΠΑ

Ο δούκας του Σάσεξ εξήγησε ότι η αλλαγή που συνέβη στην οικογένειά του πριν από έναν χρόνο, όταν αποφάσισαν να ζήσουν αυτόνομα και σε σχετική απόσταση από τη βασιλική οικογένεια, αφορούσε περισσότερο την επιθυμία τους να κάνουν «ένα βήμα πίσω» για να επανεξετάσουν κάποια πράγματα, παρά «να παραιτηθούν».

Ο Κόρντεν σέρβιρε στον Βρετανό πριγκίπα τι άλλο από... τσάι!

Όπως επισημαίνει δημοσίευμα της Daily Mail, η τηλεοπτική συνέντευξη γυρίστηκε νωρίτερα τον Φεβρουάριο, προτού ανακοινωθεί από το παλάτι του Μπάκινγχαμ ότι ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ, χάνουν οριστικά τα αξιώματά τους. 

Η ανακοίνωση επισήμαινε ότι με την ολοκλήρωση της μεταβατικής περιόδου του ενός έτους κι αφού το ζευγάρι αποφάσισε ότι δε θα ανακαλέσει την απόφασή του, ο δούκας του Σάσεξ χάνει τα στρατιωτικά του αξιώματα, ενώ η σύζυγός του χάνει τις φιλανθρωπικές της αναθέσεις. Όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας «είναι πολύ λυπημένα γι' αυτήν την απόφαση», συμπλήρωνε η ανακοίνωση. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στην τηλεόραση πριν τη συνέντευξη των Χάρι - Μέγκαν

Τζέιμς Κόρντεν Πρίγκιπας Χάρι

Ο κωμικός και παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν έκαναν με τον πρίγκιπα Χάρι βιντεοκλήση στη Μέγκαν Μαρκλ

Η αντισυμβατική αυτή συνέντευξη του Χάρι περιλάμβανε μια περιήγηση στο Λος Άντζελες με τουριστικό λεωφορείο συντροφιά με τον παρουσιαστή-κωμικό, και μία βιντεοκλήση με τη Μέγκαν Μαρκλ, η οποία αποκάλεσε τον σύζυγό της «Χαζ» (από το husband, δηλ, σύζυγoς), υποστηρίζοντας ότι «έχουν τελειώσει με τις μετακομίσεις». 

Γουίλ Σμιθ Πρίγκιπας του Μπελ Ερ

Ο Γουίλ Σμιθ έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Ο Πρίγκιπας του Μπελ Ερ» στα τέλη της δεκαετίας του '80

Κορυφαίο στιγμιότυπο της συνέντευξης αποτελεί η σκηνή όπου ο Χάρι «ραπάρει» το χαρακτηριστικό τραγούδι των τίτλων της σειράς «Ο Πρίγκιπας του Μπελ Ερ», έξω από την έπαυλη όπου γυρίστηκε η σειρά με πρωταγωνιστή τον Γουίλ Σμιθ, αλλά και τα «στρατιωτικά γυμνάσια» στα οποία συμμετέχει ο γαλαζοαίματος παρέα με τον Τζέιμς Κόρντεν.

Στη συνέντευξή του, ο πρίγκιπας Χάρι αποκάλυψε ότι μιλάει μέσω Zoom με τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη Βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έστειλε στον Άρτσι μια βαφλιέρα ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Μιλώντας για τον γιο του τον χαρακτήρισε «ξεκαρδιστικό» και είπε ότι η πρώτη του λέξη ήταν «κροκόδειλος».

Όσον αφορά στη Μέγκαν, κατάλαβε ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του, η «μία και μοναδική» μετά το δεύτερο ραντεβού κι ότι η σχέση τους είχε ήδη προχωρήσει αρκετά σε σοβαρότητα μέσα στους δυο πρώτους μήνες.

Μέγκαν Μαρκλ: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση ότι απέβαλε 

Εκτός της σειράς «The Crown» η Μέγκαν και ο Χάρι

Αναφορικά με την απόφαση του ζευγαριού να αλλάξει τη ζωή του στις αρχές του 2020 και στη συνέχεια να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, εξομολογήθηκε ότι η πίεση της ζωής στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας αλλά και γενικότερα στο Λονδίνο «κατέστρεφε την ψυχική του υγεία».

«Δεν ήταν ποτέ θέμα εγκατάλειψης. Ήταν ένα βήμα πίσω, και όχι παραίτηση. Το περιβάλλον ήταν εξαιρετικά δύσκολο, κάτι που πιστεύω ότι αντιλήφθηκε πολύς κόσμος. Όλοι ξέρουμε πώς ειναι ο βρετανικός Τύπος. Κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία, ήταν κάτι το τοξικό. Έκανα λοιπόν ό,τι θα έκανε οποιοσδήποτε πατέρας ή σύζυγος στη θέση μου. Σκέφτηκα "πρέπει να πάρω την οικογένειά μου μακριά από εδώ!". Όμως δεν (τους) εγκαταλείψαμε ποτέ. Έτσι όπως το βλέπω εγώ, όποιες αποφάσεις κι αν ληφθούν από την άλλη πλευρά, εγώ δε θα τα παρατήσω ποτέ. Θα συνεισφέρω πάντα. Η ζωή μου είναι να είμαι στην υπηρεσία του λαού. Όπου κι αν βρίσκομαι στον κόσμο αυτό εξακολουθεί να ισχύει». 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top