Βασίλισσα Ελισάβετ: Στην τηλεόραση πριν τη συνέντευξη των Χάρι - Μέγκαν

Το ζευγάρι πρόκειται να αποκαλύψει γιατί εγκατέλειψε τη βασιλεία

Δείτε βίντεο από τη «Φωλιά των Κου Κου» για την εγκυμοσύνη της Μαρκλ

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' ετοιμάζεται να εμφανιστεί στην κρατική τηλεόραση της Μεγάλης Βρετανίας την ίδια μέρα που θα προβληθεί η αμφιλεγόμενη συνέντευξη του εγγονού της, Χάρι και της συζύγου του, Meghan Markle.

Harry - Meghan: Η «μυστική» συνέντευξη και η ενόχληση της βασίλισσας

Ο λόγος που η Βασίλισσα επιλέγει να «βγει στον αέρα» στις 7 Μαρτίου, είναι για τον εορτασμό της της Ημέρας της Κοινοπολιτείας. Πρόκειται, όμως, για μια στρατηγική κίνηση, καθώς το μήνυμά της θα προβληθεί ώρες πριν ο Χάρι και η Μέγκαν πουν σε όλον τον κόσμο γιατί έφυγαν από τη βασιλική οικογένεια, σε μια κίνηση που φέρεται να εξοργίζει τα υπόλοιπα μέλη της.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ το 2018/ Apimages

Στην συνέντευξή τους, το ζεύγος των πρώην Δούκων πρόκειται να μιλήσει με την Oprah Winfrey και να της αποκαλύψουν τον άσχημο τρόπο με τον οποίο τους αντιμετώπισε το παλάτι μετά τον παραμυθένιο γάμο τους το 2018. 

Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Χάνουν και τους τελευταίους επίσημους τίτλους

Μάλιστα, λίγο μετά την ανακοίνωση αυτης της συνέντευξης, η Βασίλισσα είχε διατάξει την επίσημη παραίτηση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ από τους τιμητικούς τίτλους τους. Η κίνηση αυτή έρχεται σχεδόν έναν χρόνο μετά την μετεγκατάσταση του ζευγαριού στις ΗΠΑ, το λεγόμενο «Megxit». Μάλιστα, πριν λίγες μέρες ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερό τους παιδί.

Διαβάστε όλα τα νέα για τους celebrities

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top