Συνέντευξη Μέγκαν-Χάρι: Eκατομμύρια δολάρια στα πόδια της Όπρα Γουίνφρεϊ

Δε θα πιστεύετε πόσο κόστιζαν 30 δευτερόλεπτα διαφήμισης

Μέχρι και 9 εκατομμύρια δολάρια φημολογείται ότι πλήρωσε το αμερικανικό τηλεοπτικό δικτυο CBS στην Όπρα Γουίνφρεϊ, για να μεταδώσει την πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Μέγκαν Μαρκλ: «Το Παλάτι με ρωτούσε τι χρώμα θα έχει ο Άρτσι»

Όπως είδαμε το πρωί της Δευτέρας στη «Φωλιά των Κου Κου», το τηλεοπτικό δίκτυο θα τα βγάλει τα λεφτά του, καθώς τη συνέντευξη παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, που θέλησαν να μάθουν τι ακριβώς έγινε με τη βασιλική οικογένεια και τους Σάσεξ.

9 εκατομμύρια δολάρια για την Όπρα

Λίγες ώρες μετά την προβολή της συνέντευξης στις ΗΠΑ, οι οικονομικές λεπτομέρειες της συνέντευξης αποτελούν ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Όπως είναι γνωστό η εταιρεία της Γουίνφρεϊ, Harpo productions, παρήγαγε τη συνέντευξη πριν την πουλήσει.

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι δε θα πάρουν δολάριο για τη συνέντευξη, όπως απάντησε και η ίδια η Μαρκλ στην αρχή της εξομολόγησής της, ωστόσο θα επωφεληθούν με άλλους τρόπους, αφού οι... μετοχές τους εκτοξεύτηκαν!

Μέγκαν Μαρκλ Όπρα Γουίνφρεϊ

Δευτερόλεπτο και χιλιάδες ευρώ

Όσο για το CBS, σίγουρα έβγαλε τα χρήματά του μέσω των διαφημιστικών συμφωνιών, αφού μία διαφήμιση 30 δευτερολέπτων κατά τη διάρκεια της δίωρης εκπομπής κόστιζε περίπου 325.000 δολάρια, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Αυτό είναι περίπου το διπλάσιο του κόστους μιας κανονικής διαφήμισης που προβάλλεται κατά τη διάρκεια μιας κυριακάτικης εκπομπής στην αμερικανική τηλεόραση.

Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

Η εκπομπή αρχικά, είχε γίνει γνωστό πως θα ήταν διάρκειας 90 λεπτών, ωστόσο το CBS την επέκτεινε, κάνοντάς τη δίωρη, με στόχο να δημιουργήσει ένα επιπλέον διαφημιστικό διάλειμμα, προκειμένου να κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top