Μέγκαν: Οι τάσεις αυτοκτονίας, ο καβγάς με την Κέιτ Μίντλετον και η Νταϊάνα

Τέρμα τα χρήματα για το πρώην βασιλικό ζευγάρι, όπως είπαν στη συνέντευξη

Δείτε πώς σχολίασαν στους «Κου Κου» τη συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ

Εκτός από τη σχέση του ζευγαριού με το παλάτι του Μπάκινγχαμ, τις ρατσιστικές αναφορές για τον μικρό Άρτσι και την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τη βασιλική οικογένεια, στη συνέντευξή τους στην Όπρα Γουίνφρεί μπήκε στο μικροσκόπιο και ο καβγάς με την Κείτ Μίντλετον, σύζυγό του πρίγκιπα Ουίλιαμ, το περιστατικό όπου η «κακότροπη Μέγκαν έκανε την Κέιτ να κλάψει», όπως έγραφαν τα βρετανικά ταμπλόιντ.

Κέιτ Μίντλετον Μέγκαν Μαρκλ

Τα γέλια ανάμεσα στην Κέιτ Μίντλετον και τη Μέγκαν Μαρκλ ανήκουν στο παρελθόν... /Φωτογραφία AP Images

Μέγκαν Μαρκλ: «Το Παλάτι με ρωτούσε τι χρώμα θα έχει ο Άρτσι» 

Όπρα Γουίνφρεϊ: Το δώρο που της έκανε η Μέγκαν Μαρκλ για τα Χριστούγεννα

Όπως αποκάλυψε η Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, ήταν εκείνη που έκανε τη Μέγκαν να κλάψει πριν τον γάμο της με τον Χάρι κι όχι το αντίθετο!

Μέγκαν Μαρκλ

«Λίγες ημέρες πριν τον γάμο η Κέιτ ήταν αναστατωμένη σχετικά με ένα φόρεμα που θα φορούσαν τα παρανυφάκια. Με έκανε να κλάψω, με πλήγωσε πολύ. Ωστόσο μου πρόσφερε λουλούδια ζητώντας συγγνώμη στη συνέχεια. Απολογήθηκε. Και σε σχέση με όσα γίνονταν εκείνη την περίοδο, όπου όλοι προσπαθούσαν να μου συμπαρασταθούν δεδομένου του τι συνέβαινε με τον πατέρα μου, δεν έβγαζε νόημα όλο αυτό» είπε η πρώην τηλεοπτική σταρ στην Όπρα. 

Συνέντευξη Μέγκαν-Χάρι: Eκατομμύρια δολάρια στα πόδια της Όπρα Γουίνφρεϊ

«Οταν ξεκίνησαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση με ψευδή δημοσιεύματα στα βρετανικά τάμπλοιντ, το Παλάτι δεν έκανε τίποτα για να τα σταματήσει ή να μας στηρίξει με έναν τρόπο», συνέχισε. «Η ιστορία με την Κέιτ ήταν η αρχή της δολοφονίας του χαρακτήρα μου. Τα ψέματα διαδέχονταν το ένα το άλλο. Ηταν ανυπόφορο», πρόσθεσε.

Ο μυστικός γάμος Χάρι-Μέγκαν

Μια ακόμα αποκάλυψη του ζευγαριού ήταν ότι τρεις μέρες πριν τον «Γάμο του αιώνα» που είδαμε στις μικρές μας οθόνες τον Μάιο του 2018, αυτή κι ο πρίγκιπας Χάρι παντρεύτηκαν σε ιδιωτική τελετή χωρίς συγγενείς, μόνο με τον Αρχιεπίσκοπο του Καντέρμπερι. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι το πιστοποιητικό γάμου που κρέμεται στο σπίτι της έχει την ημερομηνία της ιδιωτικής αυτής τελετής. 

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στην τηλεόραση πριν τη συνέντευξη των Χάρι - Μέγκαν

Ανοιχτός πόλεμος της Μέγκαν με τον βρετανικό Τύπο

Σε ερώτηση της Οπρα, η Μέγκαν παραπονέθηκε πως ο βρετανικός τύπος είχε δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ό,τι και αν έκανε η Μέγκαν σε σχέση με την Κέιτ. «Χάιδευα την κοιλιά μου ενώ ήμουν έγκυος, έγραφαν "Τι θέλει και το κάνει αυτό; Τι θέλει να μας πει;". "Τρώει το πρωί αβοκάντο. Αμερικανιές στο παλάτι". Οτιδήποτε κι αν έκανα, τα ίδια πράγματα που έκανε η Κέιτ, εγώ τα έκανα γιατί ήμουν ψωροπερήφανη και ξιπασμένη, όπως έγραφαν. Τα αβοκάντο είχαν γίνει σύμβολο της καταστροφής του περιβάλλοντος... Εντάξει γελάμε, αλλά μέχρι πόσο», πρόσθεσε η τέως δούκισσα του Σάσεξ.

Οι τάσεις αυτοκτονίας και η ψυχολογική υποστήριξη που δεν είχε

Περιγράφοντας τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε ενώ ήταν πέντε μηνών έγκυος, τόνισε ότι σκεφτόταν πως «θα ήταν καλύτερα για όλους» το να δώσει τέλος στη ζωή της. «Απλά δεν ήθελα να είμαι άλλο ζωντανή κι αυτή ήταν μια ξεκάθαρη, πραγματική, τρομακτική και συνεχής σκέψη. Και θυμάμαι πως με κρατούσε αγκαλιά (ο Χάρι). Είχα πει ότι χρειαζόμουν να πάω κάπου για βοήθεια. Είπα πως δεν είχα νιώσει έτσι ξανά και χρειαζόμουν να πάω κάπου. Και μου είπαν ότι δεν μπορούσα, ότι δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό», είπε η Μέγκαν, συμπληρώνοντας ότι αφού εκμυστηρεύτηκε στον Χάρι τις αυτοκτονικές της τάσεις, από το Παλάτι την ανάγκασαν να παραβρεθεί σε εκδήλωση στο Royal Albert Hall. 

Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ

Χάρι: «Η Νταϊάνα θα είχε πάρει το μέρος μας!»

Σε ερώτηση της Όπρα για το πώς θα αντιδρούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα σε όλο αυτό, δηλαδή στην αποχώρηση του ζεύγους από τη βασιλική οικογένεια, ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε ότι: «Η μητέρα μου θα ήταν πολύ θυμωμένη με τις εξελίξεις. Σίγουρα θα είχε πάρει το μέρος μας. Νιώθω την παρουσία της σε όλες μου τις κινήσεις. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί με τη συζυγό μου κι απαντάμε ενωμένοι στις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να φανταστώ πως ήταν για εκείνη που αντιμετώπισε μόνο της όλα αυτά που έζησε. Ηταν σκληρό για μας, αλλά τουλάχιστον είχαμε ο ένας τον άλλον».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μαρκλ φορούσε το διαμαντένιο μπρασελέ της Νταϊάνα, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη της. 

Harry-Meghan: Μία πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Όπρα

Πρίγκιπας Χάρι: «Το Λονδίνο κατέστρεφε την ψυχική μου υγεία»

(Δεν) είναι πολλά τα λεφτά Χάρι

Σύμφωνα με μια ακόμα αποκάλυψη του πρίγκιπα Χάρι, η βασιλική οικογένεια σταμάτησε να τους στηρίζει οικονομικά από το πρώτο τετράμηνο του 2020. Ανέφερε, μάλιστα, ότι με τη σύζυγό του δε σκόπευαν να κάνουν συμφωνίες με κολοσσούς, όπως το Netflix και το Spotify, ωστόσο προέκυψαν όταν η οικογένεια έκοψε την χρηματοδότηση.

Σήμερα ζουν με την περιουσία που είχε αφήσει στο μικρότερο γιο της η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top