Ταϊβάν: Εκτροχιάστηκε τρένο με τουλάχιστον 500 επιβάτες

Έπεσε επάνω του φορτηγό - Ο οδηγός ανακρίνεται από την αστυνομία

Τραγωδία στην Ταιβάν. Αμαξοστοιχία με σχεδόν 500 ανθρώπους εκτροχιάστηκε μέσα σε τούνελ όταν έπεσε επάνω της ένα φορτηγό. Με το τρένο ταξίδευαν ολόκληρες οικογένειες για ένα εορταστικό Σαββατοκύριακο.

Ταϊβάν: Εκτροχιασμός τρένου μέσα σε τούνελ – Τουλάχιστον 51 νεκροί

Tα βαγόνια πέντε, έξι, εφτά, οκτώ είναι τόσο συνθλιμμένα και με τόση μεγάλη ζημιά που οι διασώστες δυσκολεύονται πολύ να μπουν μέσα και να σώσουν τα θύματα 

Γονείς με τα παιδιά τους, παρέες, ζευγάρια ταξίδευαν για σύντομες ανέμελες διακοπές. Ένα φορτηγό ο οδηγός του οποίου δεν είχε τραβήξει σωστά το χειρόφρενο έπεσε επάνω στο τρένο. Βαγόνια μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών με τους επιβάτες μέσα.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης έμπαινε σε τούνελ βόρεια της πόλης Χουαλιέν όταν συνέβη ο εκτροχιασμός και συνέχισε μόνο του μέσα στο τούνελ.

Εκτροχιασμός τρένου στην Ιταλία: Νεκροί και οι δύο μηχανοδηγοί

Φαίνεται ότι ένα όχημα έπεσε κάτω από τον δρόμο και χτύπησε το τρένο και προκάλεσε αυτή τη φρικτή καταστροφή.Οι επιζήσαντες φαίνεται να σκαρφαλώνουν έξω από τα παράθυρα και πάνω στις οροφές για να φτάσουν στην ασφάλεια 

Οι διασώστες ρίχτηκαν στη μάχη για τον απεγκλωβισμό των παγιδευμένων. Έργο εξαιρετικά δύσκολο καθώς φορτηγό και συντρίμμια τρένου μπλόκαραν τις διόδους. Δεκάδες άνθρωποι ανάμεσα τους και ο μηχανοδηγός σκοτώθηκαν. Ο οδηγός του φορτηγού ανακρίνεται από την αστυνομία.

Δείτε εδώ ολόκληρο το Κεντρικό Δελτιο Eιδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top