Ουαλία: Επίθεση με μαχαίρι σε κινεζικό εστιατόριο - Νεκρή μια 16χρονη

Πολλοί οι τραυματίες

εκτακτο

Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι άρχισε να επιτίθεται σε κόσμο σε κινέζικο εστιατόριο στην Ουαλία. Στο σημείο έφτασαν πάνω από 30 περιπολικά και ασθενοφόρα. Πολλά από τα θύματα μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα σε νοσοκομεία.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τρία άτομα έχουν τραυματιστεί σοβαρά ενώ μια κοπέλα μόλις 16 ετών έχασε τη ζωή της. Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις.

Η αστυνομία της Ουαλίας ανέφερε ότι αντιμετωπίζει ένα «σοβαρό περιστατικό» που περιλαμβάνει «αριθμό θυμάτων» στο Ynyswen, στην περιοχή Rhondda. Λίγο αργότερα, η αστυνομία προέτρεψε τους πολίτες μέσω Facebook να μην κάνουν εικασίες για το περιστατικό. Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκπρόσωπος της Αστυνομίας της Νότιας Ουαλίας είπε: «Παρακαλούμε να αποφευχθούν οι κερδοσκοπίες, καθώς το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα δημοσιεύσουμε περισσότερες πληροφορίες, όταν χρειαστεί να το κάνουμε. Σας ευχαριστώ».

Ένας μάρτυρας είπε ότι υπάρχουν πιθανώς 20-30 οχήματα έκτακτης ανάγκης. Ένας άλλος είπε: «Μπορώ να μετρήσω έξι ασθενοφόρα, οκτώ αστυνομικά αυτοκίνητα, τέσσερα ανταποκριτές».

Ο βουλευτής της Rhondda, Chris Bryant ανέφερε σε tweet: «Έχω ενημερωθεί ότι το περιστατικό στο Ynyswen είναι ένα σημαντικό περιστατικό. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης θα παραμείνουν σε λειτουργία για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρακαλώ αποφύγετε την περιοχή. Ελπίζω ειλικρινά ότι κανείς δεν είναι πολύ τραυματισμένος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top