Φίλιππος: Υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς - Η ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ

Ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ νοσηλεύεται για 16η ημέρα

Σε επιτυχή επέμβαση καρδιάς υποβλήθηκε ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύμφωνα με ανακοίνωση του βρετανικού παλατιού. 

Η εγχείρηση έγινε χθες, Τετάρτη, για προϋπάρχον πρόβλημα που αντιμετώπιζε στην καρδιά του και ο Φίλιππος θα παραμείνει για λίγες ακόμα μέρες στο νοσοκομείο. 

Πρίγκιπας Harry: Στην Αγγλία για να «αποχαιρετίσει» τον παππού του;

«Η Αυτού Μεγαλειότης του θα παραμείνει στο νοσοκομείο για θεραπεία, ξεκούραση και ανάρρωση για μερικές μέρες», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Μπάκινγχαμ.

Ο 99χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 16 Φεβρουαρίου, έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε. Το παλάτι δεν είχε ανακοινώσει ποιο είναι το πρόβλημα υγείας του πρίγκιπα, αλλά είχε διευκρινίσει ότι δεν είχε κορωνοϊό. 

M.Βρετανία: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος

Ο Φίλιππος αρχικά νοσηλεύτηκε για ένα 15 ημέρες στο Νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου και μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο St. Bartholomew για να συνεχίσει τη νοσηλεία του. 

Ο παράφορoς παιδικός έρωτας της Βασίλισσας Ελισάβετ για τον άπιστο Φίλιππο

Δεν έχει γίνει γνωστό πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση  της υγείας του, ωστόσο βρετανικά ΜΜΕ μετέδιδαν πως έμπιστοι του παλατιού συμβούλεψαν τον πρίγκιπα Χάρι να μεταβεί στο Λονδίνο για να «αποχαιρετήσει» τον παππού του.

Επίσης, πληροφορίες ανέφεραν πως το Μπάκιγχαμ ετοιμάζει τα απαιτούμενα για μια πιθανή κηδεία, που μπορεί να «θέσει το κράτος σε πλήρη λειτουργία εν μέσω πανδημίας».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top