M.Βρετανία: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος

Τι αναφέρει το παλάτι του Μπάκιγχαμ για την κατάσταση της υγείας του

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star στις 9/1 για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού της Βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου.

Εκτάκτως στο νοσοκομείο «King Edward VII» στο Λονδίνο μεταφέρθηκε το βράδυ της Τρίτης ο δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ Β΄, πρίγκιπας Φίλιππος

Κορωνοϊός: Εμβολιάστηκαν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ, την εισαγωγή του στο νοσοκομείο εισηγήθηκε για προληπτικούς λόγους ο γιατρός του παλατιού, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και αναμένεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για λίγες μέρες για λόγους παρακολούθησης και ανάπαυσης.

Βασίλισσα Ελισάβετ - πρίγκιπας Φίλιππος

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Ap Images

Τον Μάιο του 2017 ανακοινώθηκε από το Μπάκιγχαμ πως ο 95χρονος πρίγκιπας Φίλιππος από το ερχόμενο φθινόπωρο δε θα ασκεί τα βασιλικά του καθήκοντα και υποχρεώσεις και έκτοτε έχει κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

πρίγκιπας Φίλιππος

Η τελευταία φορά που εθεάθη ο πρίγκιπας Φίλιππος στις 22/07/20 στο προάυλιο τΚάστρο του Γουίντσορ. AP Images.

Λόγω της ηλικίας του, έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια. Τον Δεκέμβριο του 2019 εισήχθη στο νοσοκομείο για θεραπεία προϋπάρχουσας κατάστασης.

Η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος που τον Ιούνιο κλείνει τα 100α γενέθλιά του, πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του περασμένου έτους στο Κάστρο του Γουίντσορ, έχοντας απομακρυνθεί από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας Covid-19 την άνοιξη του 2020 και εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού τον Ιανουάριο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top