Πρίγκιπας Harry: Στην Αγγλία για να «αποχαιρετίσει» τον παππού του;

Ο 99χρονος πρίγκιπας Φίλιππος είναι στο νοσοκομείο από τις 16 Φεβρουαρίου

Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star στις 9/1 για τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού της Βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φιλίππου

Τον πρίγκιπα Harry, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο ζει μαζί με τη σύζυγό του, Meghan Markle, και τον γιο τους, στην Αμερική, έχοντας απαρνηθεί τα βασιλικά του καθήκοντα στην Αγγλία, συμβούλεψαν, όπως φαίνεται, εμπιστευτικοί του παλατιού, να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να «αποχαιρετήσει» τον παππού του, πρίγκιπα Φίλιππο, σύζυγο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος νοσηλεύεται βαριά στο νοσοκομείο.

harry φίλιππος πεθαίνει νοσοκομειο λονδίνο μεγαλη βρετανια

Πρίγκιπας Harry

M.Βρετανία: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος

Να θυμίσουμε, ότι αφού πέρασε σχεδόν ένα δεκαπενθήμερο στο Νοσοκομείο King Edward VII του Λονδίνου, ο πρίγκιπας Φίλιππος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο St Bartholomew, γνωστό και ως Bart, για να συνεχιστεί η νοσηλεία του. 

Η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος, που τον Ιούνιο κλείνει τα 100 του έτη, πέρασαν το μεγαλύτερο μέρος του περασμένου έτους στο Κάστρο του Γουίντσορ, έχοντας απομακρυνθεί από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας την άνοιξη του 2020 και εμβολιάστηκαν κατά του κορωνοϊού τον Ιανουάριο.

φίλιππος κηδεία πρίγκιπας harry

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος. Ap Images

Βασιλική πηγή ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι ο πρίγκιπας Harry «έχει λάβει ως συμβουλή να επιστρέψει σπίτι τώρα για να πει το τελευταίο αντίο στον παππού του» και πρόσθεσε, «ποιος ξέρει αν θα ακούσει;».

Harry-Meghan: Μία πρώτη γεύση από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη στην Όπρα

Στο Μπάκιγχαμ προετοιμάζουν κηδεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προετοιμάζουν τα απαιτούμενα για μια πιθανή κηδεία που μπορεί να «θέσει το κράτος σε πλήρη λειτουργία» εν μέσω πανδημίας.

Ακόμα, βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι στο παλάτι «φοβούνται» και μόνο στην ιδέα ότι η πολυσυζητημένη, μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στην Όπρα, θα μεταδοθεί, όσο ο πρίγκιπας Φίλιππος βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top