Γαλλία: Ο διάσημος πατριός βίαζε τον 13χρονο γιο του Μπερνάρ Κουσνέρ

Το μυστικό αποκάλυψε η δίδυμη αδερφή του μετά από 30 χρόνια

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία η υπόθεση βιασμού του γιού του πρώην υπουργού Μπερνάρ Κουσνέρ, από τον πατριό του, έναν διάσημο Γάλλο πολιτικό αναλυτή, συνταγματολόγο και πρώην ευρωβουλευτή.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες, 30 χρόνια μετά, από τη δίδυμη αδερφή του θύματος η οποία κυκλοφόρησε βιβλίο όπου αποκαλύπτει το φρικτό μυστικό της οικογένειας.

Ήταν 13 ετών όταν ο γιος του πρώην υπουργού Μπερνάρ Κουσνέρ, εκμυστηρεύεται στη δίδυμη αδερφή του Καμίγ, πως ο πατριός τους τον είχε βιάσει. Ζήτησε από την αδερφή του να κρατήσει το μυστικό. «Εάν μιλήσεις θα πεθάνω. Ντρέπομαι πολύ» της είπε.

Οι βιασμοί του 13χρονου Κουσνέρ από τον πατριό του, τον Ολιβιέ Ντιαμέλ διάσημο συνταγματολόγο και δημοσιογράφο, κράτησαν περίπου δυο χρόνια.

Στο βιβλίο με τίτλο «La Famile Grande» που κυκλοφορεί η Καμίγ Κούσνερ αποκαλεί τον δίδυμο αδερφό της, θύμα των αρρωστημένων προθέσεων του πατριού τους, Βίκτορ. Εκτός από το θέμα του βιασμού συγκλονίζει και η στάση που επέλεξε να κρατήσει η μητέρα τους.

Η μητέρα προστάτευε τον βιαστή σύζυγό της 

Το 2008 μίλησαν στη μητέρα τους την Υβελίν Πιζιέ, η οποία επέλεξε να υποστηρίξει τον άνδρα της και να αγνοήσει τις κατηγορίες. Το 2010 ο Μπερνάρ Κουσνέρ έμαθε τι συνέβει αλλά και πάλι ο γιος ζήτησε από τον πατέρα του το σκάνδαλο να παραμείνει μυστικό.

O ιδιαίτερα διάσημος Ολιβιέ Ντιαμέλ απολύθηκε από τα μέσα ενημέρωσης με τα οποία είχε συνεργασίες ενώ παραιτήθηκε από τα αξιώματα του. Η εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε έρευνα για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top