Σε πλειστηριασμό το πατρικό σπίτι του Τραμπ

Αγωνία για την τύχη του - Θα το... «χτυπήσει» ο Πλανητάρχης;

Σπίτι Ντόναλτ Τραμπ

Το πατρικό σπίτι του Ντόναλτ Τραμπ που βρίσκεται στα προάστια της Νέας Υόρκης είναι προς πώληση.

Συγκεκριμένα, η τιμή-στόχος του σπιτιού είναι τα  3 εκατομμύρια δολάρια. Ο πλειστηριαστής ελπίζει ότι ένας θαυμαστής θα είναι πρόθυμος να πληρώσει αυτή την τιμή για να το αγοράσει. Επειτα, το σπίτι θα δοθεί είτε στον Τραμπ ή σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του απερχόμενου προέδρου.

«Ουσιαστικά, μαζεύουμε χρήματα για να αγοράσουμε το πατρικό σπίτι του προέδρου Τραμπ και να το δωρίσουμε σε αυτόν ή σε μια φιλανθρωπική οργάνωση της επιλογής του. Το ακίνητο ανήκει σε επενδυτή που το αγόρασε από μία από τις προηγούμενες δημοπρασίες μας, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2017, τρεις ημέρες πριν γίνει πλανητάρχης ο Τραμπ. Και αυτός τώρα ψάχνει να πουλήσει το ακίνητο».

Το σπίτι πέντε υπνοδωματίων χτίστηκε από τον πατέρα του Ντόναλτ Τραμπ, Φρεντ, το 1940 και διαθέτει και τζάκι.

Διαφημίστηκε στο Airbnb το 2017 – τη χρονιά που ανέβηκε στην εξουσία ο Τραμπ κι η διανυκτέρευση σε αυτό κόστιζε πάνω από $700 τη νύχτα.

Τώρα που είναι προς πώληση, μερικοί γείτονες πιστεύουν ότι η τιμή των 3 εκατομμυρίων δολαρίων είναι πολύ υψηλή - δεδομένου ότι τα άλλα σπίτια της γειτονιάς κοστολογούνται περίπου στα 1,3 εκατομμύρια δολάρια.

ΗΠΑ - Βουλή Αντιπροσώπων: Κυρώσεις κατά της Τουρκίας για τους S-400

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top