Τα κορυφαία τραγούδια του TikTok για το 2020

Δείτε τη λίστα με το Top 10

TikTok

Η εφαρμογή TikTok κυκλοφόρησε, πρίν απο μερικές μέρες, τη λίστα με τα δέκα καλύτερα τραγούδια που ακούστηκαν μέσα από τα βίντεο της πλατφόρμας, το 2020.

Το TikTok, η εφαρμογή με τα βίντεο λίγων δευτερολέπτων, απέκτησε μεγάλη φήμη κατα τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας την Άνοιξη που μας πέρασε σε μια προσπάθεια του κόσμου να ξεφύγει απο την δυσάρεστη πραγματικότητα των εξελίξεων του κορωνοϊού.

Το TikTok κατάφερε να κυριαρχήσει στις λίστες του Billboard με την κυκλοφορία τραγουδιών που ακούστηκαν μέσα από τις viral χορογραφίες και έτσι δεν χρειάστηκε προώθηση από δισκογραφικές εταιρείες ή αναπαραγωγή στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, με τα τραγούδια να επενδύουν μουσικά τα βιντεάκια της πλατφόρμας.

Διαβάστε παρακάτω τη λίστα με τα δέκα καλύτερα τραγούδια του 2020 που ακούστηκαν στο TikTok.

1. Jason Derulo - Savage Love (Laxed – Siren Beat)

Το τραγούδι «Savage Love (Laxed – Siren Beat)», γνωστό και ως «Savage Love» του τραγουδιστή Jason Derulo συμπεριλαμβάνεται σε εκατομμύρια βίντεο στο TikTok με την χαρακτηριστική χορογραφία, κυκλοφόρησε επίσημα τον Ιούνιο του 2020.

@jasonderulo

I can’t stop watching this @justmaiko

♬ Savage Love (Laxed - Siren Beat) - Jawsh 685 & Jason Derulo

 

2. Megan Thee Stallion (ft. Beyonce) - Savage

Μετά την κατάκτηση του TikTok (και της μουσικής βιομηχανίας) με την πρόκληση #SavageChallenge, η Megan Thee Stallion κυκλοφόρησε ένα ρεμίξ στο τραγούδι σε συνεργασία με την Μπιγιονσέ. Η νέα εκδοχή αμέσως αγαπήθηκε από τους θαυμαστές των δυο σταρ.

@theestallion

My first attempt at the ##savageremixchallange 😭😂 🐝🐎

♬ original sound - Megan Thee Stallion

 

3. Travis Scott - «OUT WEST (feat. Young Thung)»

Τον Δεκέμβριο του 2019, λίγο μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, η «σταρ του TikTok» Νικόλ Μπλουμγκάρντεν ξεκίνησε την «Out West Challenge», μια πρόκληση που έγινε viral στην πλατφόρμα τον Φεβρουάριο του 2020.

@abrameng

Kurt loves his new airpods! 70% Airpods using the link in my INSTAGRAM bio 🔥 #foryou #viral #CoolRanchDance #phonekeepsmoving

♬ OUT WEST - JACKBOYS & Travis Scott

 

4. Cardi B (ft Megan Thee Stallion) - WAP

To «WAP» των Cardi B και Megan Thee Stallion, μια από τις μεγαλύτερες μουσικές επιτυχίες του 2020, κατέκλυσε το Διαδίκτυο τόσο για το βίντεο κλιπ όσο και για το περιεχόμενο του στίχου. Ο χρήστης του TikTok Μπράιαν Έσπερον δημιούργησε χορογραφία στο WAP στις αρχές του Αυγούστου 2020 και γρήγορα απέκτησε περισσότερους από 1 εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok

 

@besperon

NEW DANCE ‼️ This is our mood when @iamcardib posted our video on her instagram! @kltkatnat #wap #dance #cardib

♬ WAP(feat. Megan Thee Stallion) - Cardi B

 

5. Doja Cat - Say So

Πολλοί τη χαρακτηρίζουν ως την βασίλισσα του TikTok. Ο λόγος για την  ράπερ Doja Cat, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στην πλατφόρμα στο οποίο χορεύει τον –ήδη–viral χορό στο τραγούδι της «Say So».

 

@dojacat

SAY SO MEETS CATFISH W/ @nevschulman @kamiecrawford 💖

♬ Say So - Doja Cat

 

6. Saweetie - Tap In

Το remix του «Tap In» από την ράπερ Saweetie κατέκτησε το TikTok το καλοκαίρι του 2020. Αρχικά, έγινε γνωστό μέσα από μια πρόκληση που ξεκίνησε μια δεκαεξάχρονη στην εφαρμογή και έγινε viral, με πάρα πολλές εκδοχές.

@officialsaweetie

#tapinchallenge #queenfoo @callherhelen 🤪‼️

♬ Tap In - Saweetie

 

7. Roddy Ricch - The Box 

Ο Αμερικανός ράπερ Roddy Ricch κυκλοφόρησε το τραγούδι «The Box» ως single στις 10 Ιανουαρίου του 2020. Το τραγούδι έγινε γνωστό μέσα από το TikTok και τα memes που παρουσίαζαν το –γεμάτο ακατανόητες λέξεις– ρεφρέν και κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της αμερικανικής λίστας Billboard Hot 100 για έντεκα συνεχόμενες εβδομάδες.

 

@yvngswag

Ima get laaaaazyyy #fyp #foryou

♬ The Box - Roddy Ricch

 

8. Rod Wave - Rags2Riches (ft. ATR Son Son) 

Ο ράπερ Rod Wave κυκλοφόρησε το «Rags2Riches» τον Απρίλιο του 2020 κι απο τον Ιούλιο του 2020, το τραγούδι συμπεριλήφθηκε σε περισσότερα από 5 εκατομμύρια βίντεο του TikTok.

 

@rodwave

'Cause that type of shit don't faze a player, uh #rodwave #rags2riches

♬ Rags2Riches (feat. ATR Son Son) - Rod Wave

 

9. Benee - Supalonely (ft. Gus Dapperton)

Μια viral χορογραφία στο TikTok τον Μάρτιο του 2020 στην οποία ακουγόταν το τραγούδι, έκανε την Benee γνωστή σε όλο τον κόσμο, παρόλο που το το single της Beenee, «Supalonely» κυκλοφόρησε στα τέλη του 2019.

 

@zoifishh

not my usual content but this song was too catchy to not make a dance to LMAO🥺🥺 try it and tag me !! #foryou #foryour #foryoupage #foryourpage

♬ Supalonely (feat. Gus Dapperton) - BENEE

 

10. Pop Smoke - What You Know Bout Love 

Το «What You Know Bout Love» είναι τραγούδι του Αμερικανού ράπερ Pop Smoke και κυκλοφόρησε ως τέταρτο single μέσα από το ντεμπούτο του άλμπουμ «Shoot for the Stars, Aim for the Moon» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020, έγινε viral στο TikTok όπου έγινε γνωστό και κέρδισε μια καλή θέση στα τσαρτς.

 

@courtneyhallcoffm

Dancing to 10k followers so my kids will think I’m cool. 😂 The things you do for 5th graders. #teacher

♬ What You Know Bout Love - Pop Smoke

 

Το Έβερεστ ψήλωσε σχεδόν ένα μέτρο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top