Αμερικανικές Εκλογές 2020: Νομιμοποιεί τη μαριχουάνα το Νιου Τζέρσι

«Έκτακτα μέτρα στο Μανχάταν- Φοβούνται εξέγερση» λέει ομογενής στο star.gr

Όλα όσα είπε ο Έλληνας από την Αστόρια Σπύρος Κουφαλάκης για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ

«Ναι» στη μαριχουάνα, είπε στις χθεσινές εκλογές η Πολιτεία του Νιου Τζέρσι, καθώς οι ψηφοφόροι ενέκριναν μια συνταγματική τροποποίηση για τη νομιμοποίηση της κάνναβης. Την ώρα που το μεγάλο διακύβευμα των εκλογών είναι ο προεδρικός θώκος των ΗΠΑ, πολλές Πολιτείες βρήκαν την ευκαιρία να ψηφίσουν και επί μιας σειράς άλλων θεμάτων, με βάση τα προβλήματά τους, σημείωσε στο star.gr o Σπύρος Κουφαλάκης από την Αστόρια.

«Αν θες να κάνεις το τσιγαράκι σου θα πηγαίνεις το πρωί στο Nιου Tζέρσι, θα καπνίζεις ό,τι θες και το βράδυ θα γυρίζεις πίσω στη ΝΥ μαστουρωμένος», είπε.

Αμερικανικές εκλογές 2020: Μάχη Τραμπ - Μπάιντεν για τον Λευκό Οίκο

Όπως επεσήμανε, το Μανχάταν και η Πολιτεία της ΝΥ απέχουν μόλις 10 λεπτά με το αμάξι από το Νιου Τζέρσι, ενώ τις δύο Πολιτείες που έχουν διαφορετική νομοθεσία, χωρίζει μόνο μία γέφυρα. 

«Ομοίως και στην Αριζόνα, θα μπορείς επίσημα πια να έχεις για ψυχαγωγικούς λόγους μαριχουάνα πάνω σου ή να την καλλιεργείς στο σπίτι και να τη χρησιμοποιείς», πρόσθεσε.

Ο νεότερος γερουσιαστής στην αμερικανική ιστορία είναι 25 ετών!

Αντίστοιχα, κι άλλες Πολιτείες είχαν θέσει προς διαβούλευση άλλα ζητήματα. 

«Στην Καλιφόρνια για παράδειγμα, υπήρχε το θέμα με τα uber όπου ζητήθηκε να μην είναι ανεξάρτητοι οι οδηγοί, αλλά υπάλληλοι», συμπλήρωσε.

Αμερικανικές εκλογές 2020: Θρίλερ για γερά νεύρα στις πολιτείες «κλειδιά»

Ποιο είναι το κλίμα στη NY μετά το τέλος της ψηφοφορίας

Τα πάντα είναι ρευστά ως προς το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, με τους δύο υποψηφίους Μπάιντεν και Τραμπ να δίνουν σκληρή μάχη σώμα με σώμα και ψήφο με ψήφο σε κάθε Πολιτεία. 

Όλα αλλάζουν από ώρα σε ώρα ανάλογα με τα αποτελέσματα των ψήφων που ανακοινώνει κάθε Πολιτεία.

Στο Μανχάταν πάντως από χθες έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα ασφαλείας.

«Ελικόπτερα πετούν διαρκώς και κυρίως πάνω από το κτίριο του Τραμπ, ενώ οι καταστηματάρχες έχουν κλείσει όλες τις βιτρίνες με ξύλινα πάνελ φοβούμενοι πιθανές εξεγέρσεις», είπε ο ίδιος.

Όπως εξήγησε, υπάρχει ο φόβος αν δεν εκλεγεί αυτός που επιθυμούν κάποιοι, να ξεσηκωθούν, να βγουν στους δρόμους και να προκαλέσουν βανδαλισμούς σπάζοντας βιτρίνες.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top