Κορωνοϊός: Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο Μπερλουσκόνι

«Επιβίωσα από την πιο δύσκολη πρόκληση της ζωής μου»

Εξιτήριο πήρε σήμερα ο 83χρονος πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες λόγω κορωνοϊού, δηλώνοντας πως βίωσε την «πιο δύσκολη πρόκληση» της ζωής του.

«Είπα στον εαυτό μου, με ικανοποίηση, "τη γλίτωσες πάλι"», δήλωσε ο Καβαλιέρε στους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας εισήχθη στο νοσοκομείο του Σαν Ραφαέλε στις 3 Σεπτεμβρίου, αφότου διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Μπερλουσκόνι: «Δίνω μάχη απέναντι στον κορωνοϊό - Είναι πραγματική κόλαση»

Η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη, καθώς είχε προσβληθεί από πνευμονία, ενώ η ηλικία του και η ήδη επιβαρυμένη υγεία του τον κατέτασσαν στους ασθενείς υψηλού κινδύνου

Σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό, Alberto Zangrillo, ο Μπερλουσκόνι δε θα τα είχε καταφέρει αν αντιμετώπιζε τα ίδια συμπτώματα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, προσθέτοντας ότι οι γιατροί είναι πλέον καλύτερα προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό.

Τέλος, ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «ο καθένας από εμάς είναι εκτεθειμένος στο ρίσκο να μολύνει τους άλλους», ενώ έκανε έκκληση προς όλους να δείξουν μεγαλύτερη ευθύνη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top