Μπερλουσκόνι: «Δίνω μάχη απέναντι στον κορωνοϊό - Είναι πραγματική κόλαση»

Όλα όσα είπε ο Καβαλιέρε μέσα απο το δωμάτιο του νοσοκομείου

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και βρίσκεται εδώ και πέντε ημέρες στο νοσοκομείο «Σαν Ραφαέλε» του Μιλάνο, συνδέθηκε τηλεφωνικά με τους γερουσιαστές του κόμματός του Φόρτσα Ιτάλια και μίλησε για την κατάσταση της υγείας του.

Ιταλία: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Μπερλουσκόνι

«Δίνω μάχη για να ξεπεράσω αυτή την ασθένεια που είναι πραγματική κόλαση, είναι τρομερά άσχημη. Από τις χιλιάδες ασθενών που εξετάσθηκαν στο Σαν Ραφαέλε, είμαι ο πέμπτος σε ό,τι αφορά το ιικό φορτίο. Έβαλα τα δυνατά μου και ελπίζω πραγματικά να καταφέρω να γίνω καλά», τόνισε ο Καβαλιέρε.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι θέλει να πάρει μέρος στην τελευταία εβδομάδα εκστρατείας πριν τις περιφερειακές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, διότι «φοβάται την αποχή και πρέπει να ηττηθεί αυτή η κυβέρνηση ανίκανων». 

Η αναφορά στον Πλάτωνα

Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, τέλος, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με σαφή αναφορά στον Πλάτωνα, τόνισε ότι «η ψήφος αποτελεί ηθική υποχρέωση, όπως είχε πει και ο μεγάλος Έλληνας φιλόσοφος στους Αθηναίους, διότι σε όποιον επιλέγει την αποχή, του αξίζει μια κυβέρνηση ανίκανων», επεσήμανε. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top