Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Τουρκία μεταφέρει 40 τανκς στην Αδριανούπολη»

Δεν έχει τέλος η προπαγάνδα των Τούρκων

Βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star (4/9/20)

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για μεταφορά 40 τανκς από την Τουρκία στα σύνορα με την Ελλάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τουρκικών Μέσων, κομβόι φορτηγών ξεκίνησαν σήμερα το μεσημέρι από τα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία, μεταφέροντας 40 τανκς με τελικό προορισμό την Αδριανούπολη στον Έβρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τανκς θα μεταφερθούν από το λιμάνι της Αλεξανδρέττας με τρένο στην Αδριανούπολη. Στην ιστοσελίδα του ‘’Haberler’’ δημοσιεύονται φωτογραφίες του φερόμενου στρατιωτικού κονβόϊ με προορισμό τον Έβρο.

 

Πάντως, υπάρχουν πληροφορίες που κάνουν λόγο για την πιθανότητα επιστροφής στρατευμάτων που παλαιότερα μεταφέρθηκαν από τον Έβρο στη Συρία. 

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις προχώρησε το πρωί του Σαββάτου 05/09/20 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Νωρίτερα σήμερα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε προχωρήσει σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις αναφερόμενος στη Ανατολική Μεσόγειο, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εγκαίνια νοσοκομείου.

Ερντογάν: Αν δε το καταλάβουν πολιτικά, θα το βιώσουν στο πεδίο της μάχης

«Θα καταλάβουν σύντομα ότι η Τουρκία έχει πολιτική, οικονομική και στρατιωτική δύναμη να διαλύσει τους χάρτες που της επιβάλλονται. Είτε θα το καταλάβουν πολιτικά, είτε θα το βιώσουν οδυνηρά στο πεδίο της μάχης», τόνισε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος.
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top