Γερμανία: Με χάπια φέρεται να σκότωσε τα πέντε παιδιά της η σύγχρονη Μήδεια

Πριν μερικούς μήνες αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και ο πατέρας

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η κοινή γνώμη την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη την Πέμπτη στην πόλη Σόλινγκεν της Γερμανίας, όταν μια μητέρα φέρεται να σκότωσε πέντε από τα έξι παιδιά της και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Γερμανία: Μητέρα σκότωσε τα πέντε παιδιά της και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες των γερμανικών μέσων ενημέρωσης, η μητέρα φαίνεται ότι σκότωσε τα παιδιά της δηλητηριάζοντάς τα με χάπια.

Τα προβλήματα για την οικογένεια, ωστόσο, δεν είναι πρόσφατα. Όπως αναφέρει η Bild, η αστυνομία είχε επισκεφθεί τον περασμένο Απρίλιο το διαμέρισμα των πέντε παιδιών, καθώς τότε ο πατέρας τους προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αλλά τον εμπόδισε η 27χρονη γυναίκα του. Ειδικοί της αστυνομίας πρότειναν να προσφέρουν βοήθεια, αλλά η οικογένεια την αρνήθηκε.

Η μητέρα φαίνεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ το κίνητρο των δολοφονιών δεν είναι γνωστό. Μάλιστα, σύμφωνα με τους ειδικούς που παρακολουθούν την υπόθεση, ανέφεραν ότι πιθανά προειδοποιητικά σημάδια μπορεί να είχαν περάσει απαρατήρητα λόγω της πανδημίας και του lockdown.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η μητέρα, Κριστίνε Κ. όπως την ονομάζουν γερμανικά ΜΜΕ, αφού δηλητηρίασε με χάπια τα πέντε παιδιά της ηλικίας 18 μηνών έως οκτώ ετών πήρε μαζί της τον μεγαλύτερο γιο της, τον 11χρονο Μαρσέλ στο σιδηροδρομικό σταθμό του Ντύσελντορφ και από εκεί τηλεφώνησε στη γιαγιά των παιδιών. Της είπε τι είχε κάνει και ότι επρόκειτο να της στείλει το γιο της.

Η γιαγιά ήταν τελικά που ειδοποίησε την αστυνομία για την τραγωδία. Την ώρα του φονικού ο πατέρας των δολοφονημένων παιδιών δεν ήταν στο διαμέρισμα, όπως προκύπτει από τις μέχρι τώρα έρευνες της αστυνομίας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top