Ιταλία: Ουρές χιλιομέτρων για τεστ Covid-19 - Υποχρεωτικό στους ταξιδιώτες

Απαραίτητο σε όσους επιστρέφουν από Ελλάδα, Ισπανία, Μάλτα και Κροατία

Ταξιδιώτες που επιστρέφουν στην Ιταλία από την Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Κροατία σχηματίζουν ουρές σε κέντρα σε όλη τη Ρώμη για να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό.

Ιταλία: Σε τεστ όσοι επιστρέφουν από διακοπές στην Ελλάδα

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Υγείας της χώρας επέβαλε υποχρεωτικό έλεγχο σε όσους επισκέφθηκαν αυτές τις τέσσερις χώρες.

Καθώς μερικά ιταλικά αεροδρόμια εξακολουθούν να μην προσφέρουν τεστ επιτόπου, άνθρωποι υποχρεώθηκαν να προσέλθουν σε τοπικά κέντρα ελέγχου για να συμμορφωθούν προς τον κανονισμό που υιοθετήθηκε την περασμένη εβδομάδα. 

Κορωνοϊός: Πιθανά τοπικά lockdown στην Ιταλία

Η Ιταλία, μία από τις ευρωπαϊκές χώρες που έχουν πληγεί χειρότερα από την Covid-19 έχοντας καταγράψει περισσότερους από 35.000 θανάτους, έχει καταφέρει να περιορίσει την έξαρση, αλλά πασχίζει να αποφύγει ένα νέο κύμα. Ωστόσο, κρούσματα εμφανίσθηκαν τον περασμένο μήνα, με τους ειδικούς να τα αποδίδουν στη νυκτερινή ζωή, την επιστροφή από τις διακοπές και τη μη τήρηση του μέτρου της κοινωνικής απόστασης. 

Τέλος, η κυβέρνηση έχει κλείσει τις ντισκοτέκ και τα νυκτερινά κέντρα και έχει επιβάλει τη χρήση μάσκας από τις 6 μ.μ. έως τις 6 π.μ. στους ανοικτούς χώρους όπου συγκεντρώνονται άνθρωποι.

Κορωνοϊός: «Λουκέτο» σε όλα τα κλαμπ της Ιταλίας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top