Κορωνοϊός: Αυτή η χώρα δεν έχει νέο κρούσμα εδώ και 28 ημέρες

Ελπίζει να ανοίξει σύντομα τα σύνορά της

«Χαλαρώνει» τους περιορισμούς σταδιακά η Ταϊλάνδη ως προς την είσοδο αλλοδαπών στη χώρα, καθώς έχουν περάσει 28 ημέρες από τότε που καταγράφηκε νέο κρούσμα του κορωνοϊού

Η Ταϊλάνδη ελπίζει πως η χαλάρωση θα έρθει σύντομα προκειμένου να επωφεληθούν κάποιες ομάδες, όπως τα στελέχη επιχειρήσεων, οι εξειδικευμένοι εργάτες και οι αλλοδαποί που ζουν στη χώρα. 

Κορωνοϊός: Ρεκόρ κρουσμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο

«Οι τρεις πρώτες ομάδες θα μπορέσουν να επιστρέψουν στην Ταϊλάνδη και να παραμείνουν σε καραντίνα 14 ημερών», εξήγησε ο εκπρόσωπος του κέντρου διαχείρισης του Covid-19, Ταουσίν Ουισανουγιότιν.

Επιπλέον θα μπορέσουν να επιστρέψουν στη χώρα όσοι πηγαίνουν για ιατρικό τουρισμό. Οι επιχειρηματίες και οι τουρίστες από την Κίνα, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα θα μπορούν να εισέρχονται στην Ταϊλάνδη χωρίς καραντίνα, πρόσθεσε ο ίδιος, εξηγώντας ότι ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι νέοι κανόνες

Γερμανία: Ανησυχητική η αύξηση του ρυθμού μετάδοσης του κορωνοϊού

Η Ταϊλάνδη, που έχει απαγορεύσει τις διεθνείς πτήσεις ως το τέλος Ιουνίου, έχει καταγράψει 3.151 κρούσματα της πανδημίας και 58 θανάτους.

Την Παρασκευή οι Αρχές της Μιανμάρ ανακοίνωσαν 23 κρούσματα του κορωνοϊού μεταξύ πολιτών της χώρας που εργάζονταν ως μετανάστες στην Ταϊλάνδη και οι οποίοι έχουν απελαθεί, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για το αν μολύνθηκαν στην Ταϊλάνδη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top