Φρίκη στην Ουκρανία: Αστυνομικοί βίασαν 26χρονη κοπέλα μέσα στο τμήμα

Είχε πάει να καταθέσει ως μάρτυρας - Συνελήφθησαν δύο άτομα

Αστυνομία Ουκρανία

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση βιασμού μιας 26χρονης γυναίκας στην Ουκρανία, η οποία φαίνεται ότι έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων δύο αστυνομικών, ενώ είχε πάει στο τμήμα να καταθέσει ως μάρτυρας.

Σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικών Ερευνών της Ουκρανίας (DBR), ένας αστυνομικός βασάνισε τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή την άτυχη κοπέλα σε αστυνομικό τμήμα της πόλης Καγκαρλίκ, που απέχει 80 χιλιόμετρα νοτίως του Κιέβο

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, ένας αστυνομικός έβαλε μια μάσκα αερίων στο πρόσωπο του θύματος, την έδεσε με χειροπέδες, πυροβόλησε πάνω από το κεφάλι της και στη συνέχεια τη βίασε κατ’ επανάληψη. Το ίδιο βράδυ, ένας άνδρας που βρισκόταν στο τμήμα ξυλοκοπήθηκε από τους αστυνομικούς, που απείλησαν ότι θα τον βιάσουν. Ο άνδρας αυτός φέρει κατάγματα στα πλευρά και τη μύτη.

Δύο μέλη των δυνάμεων ασφαλείας που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση απολύθηκαν και συνελήφθησαν. Ολόκληρη η μονάδα τους διαλύθηκε, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την DBR, έχει ξεκινήσει ήδη έρευνα για βιασμό, βασανιστήρια και κατάχρηση εξουσίας, ενώ οι ύποπτοι κινδυνεύουν να καταδικαστούν σε 10ετή κάθειρξη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top