Tραμπ: Ο λόγος που δε φοράει μάσκα μπροστά στους δημοσιογράφους

Το μήνυμα της Μελάνια προς τους μαθητές

Ο Ντόναλντ Τραμπ επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Ford στο Μίσιγκαν. Μπροστά στους δημοσιογράφους εμφανίστηκε πάλι χωρίς μάσκα. 

«Φορούσα μία μάσκα προηγουμένως αλλά δεν ήθελα να δώσω στους δημοσιογράφους την ικανοποίηση να το δουν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος ΗΠΑ και πρόσθεσε:

Tραμπ σε στρατιωτικούς υπέρ του Μαδούρο: «Ρισκάρετε τη ζωή σας»

«Όλοι έχουν κάνει τεστ και εγώ έχω κάνει τεστ. Στην πραγματικότητα, έκανα τεστ σήμερα το πρωί. Άρα δεν είναι απαραίτητο.

1,2 δις δολάρια για το εμβόλιο

Μετά από εντολή του Αμερικανού προέδρου, το υπουργείο Υγείας, συμφώνησε να χορηγήσει 1,2 δισ δολάρια για την έρευνα  της εταιρείας AstraZeneca προκειμένου να εξασφαλίσει 300 εκατομμύρια δόσεις εφόσον πετύχει την κατασκευή του εμβολίου.

«Νομίζω ότι είναι  πολλά υποσχόμενο, αλλά έχουμε πολλές άλλες εταιρείες Έχουμε πολλές εταιρείες. Έχουμε τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο.  και δεν μιλάω μόνο για εμβόλια...» ανέφερε ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

Μελάνια προς μαθητές: «Είμαι υπερήφανη»

Η Μελάνια Τραμπ απηύθυνε τηλεοπτικό μήνυμα για να ευχαριστήσει τους μαθητές για την προσαρμογή τους στην νέα πραγματικότητα του κορωνοϊού.

«Αυτές οι αλλαγές δεν ήταν εύκολες αλλά ήσασταν τόσο δυνατοί και είμαι περήφανοι για το παράδειγμα που γίνατε» τόνισε η Μελάνια Τραμπ και συνέχισε:

«Σας ευχαριστώ που βοηθάτε τις οικογένειές σας , τους φίλους σας. τις κοινότητες  και τη χώρα μας να μείνει υγιής και ασφαλής κατά τη διάρκεια αυτών των ασυνήθιστων καιρών».

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top