Δήμαρχος προσποιήθηκε το νεκρό για να αποφύγει τη σύλληψη

Κρύφτηκε σε ένα φέρετρο - Είχε «σπάσει» την καραντίνα

Πενία τέχνας κατεργάζεται, λέει η παροιμία, ένας δήμαρχος στο Περού όμως σε μια μικρή πόλη, θέλησε να την αλλάξει και να την προσαρμόσει στου κορωνοϊού τα δεδομένα.Έτσι δεν δίστασε να προσποιηθεί το πτώμα προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη.

Ο Jaime Rolando Urbina Torres, δήμαρχος της πόλης Τανταρά του Περού ήταν έξω και τα έπινε με φίλους του το βράδυ της Δευτέρας, όταν η αστυνομία έκανε ελέγχους για όσους έχουν σπάσει την καραντίνα.

Ισπανία: Παιδικές κούκλες «πολεμιστές» στη μάχη κατά του κορωνοϊού

Ο δήμαρχος στην απελπισία του να μην τον πιάσουν, κρύφτηκε σε ένα φέρετρο και το έπαιξε νεκρός!

Με το που έφτασαν οι αστυνομικοί, ο Torres ήταν ξαπλωμένος σε ένα ανοικτό φέρετρο και προσποιούνταν ότι ήταν νεκρός από κορονοϊό, με τα μάτια του κλειστά τα χέρια σταυρωμένα και φορώντας μάσκα. Οι φίλοι του που έπινε μαζί τους, είχαν κρυφτεί σε ντουλάπες στον ίδιο χώρο.

Οι αστυνομικοί κατάλαβαν αμέσως τι συμβαίνει και «επανέφεραν» στην ζωή τον πονηρό δήμαρχο. Επίσης βρήκαν και τους υπόλοιπους και τους συνέλαβαν.

Ιαπωνία: Αίρει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε Οσάκα, Κιότο, Χιόγκο

Ο δήμαρχος σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ δεν έχει πάρει καθόλου στα σοβαρά την πανδημία καθώς δεν έχει εφαρμόσει κανένα μέτρο για την προφύλαξη των κατοίκων της πόλης του.

Το Περού είναι η δεύτερη πιο χτυπημένη από τον κορονοϊό πόλη της Λατινικής Αμερικής μετά την Βραζιλία. Έχει πάνω από 100.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και τουλάχιστον 3.000 νεκρούς

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top