ABC: «Η Ελλάδα είναι ο απρόσμενος ήρωας της Ευρώπης απέναντι στον κορωνοϊό»

Ετοιμάζονται για διακοπές στην πατρίδα οι Έλληνες του εξωτερικού

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης είχαν να ασχοληθούν τόσο πολύ με την Ελλάδα από την εποχή της οικονομικής κρίσης. Αυτή τη φορά η χώρα μας αποτελεί θετικό παράδειγμα στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Η Ακρόπολη σύμβολο της άρσης του lockdown - Μάγεψε τα διεθνή ΜΜΕ

Ο ένας μετά τον άλλον οι απεσταλμένοι των μεγαλύτερων τηλεοπτικών δικτύων μεταδίδουν ρεπορτάζ από την Ελλάδα εν μέσω πανδημίας. «Η Ελλάδα εμφανίζεται ως ο απρόσμενος ήρωας της Ευρώπης της μάχης κατά του κορωνοϊού. Καθώς χαλαρώνουν τα μέτρα, τα αρχαία αξιοθέατα ετοιμάζονται να ξανανοίξουν» αναφέρει απόσπασμα από το ABC.  

Οι Έλληνες του εξωτερικού ετοιμάζονται για διακοπές στην πατρίδα

Ο Αναστάσιος Σταμπολίδης και η αγαπημένη του που ζουν στην Ελβετία περιμένουν το πρωτο τους παιδί....και προετοιμάζουν το ταξίδι τους στην Ελλάδα.

«Κάθε καλοκαίρι είναι για μας τους Έλληνες του εξωτερικού όνειρο ζωής να ερχόμαστε στην Ελλάδα. Βλέποντας πόσο καλά τα έχει πάει η Ελλάδα και τα μέτρα που έχει πάρει πιστευω πως και να ταξιδέψουμε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα» είπαν.

Σε Γερμανία και Αυστραλία οι Έλληνες οργανώνουν τα καλοκαιρινά τους σχέδια με προορισμό...την πατρίδα.

«Θα προτιμήσουν όλοι να κατέβουν στην Ελλάδα οδικώς μέσω Αυστρίας. Μας λείπει Ελλάδα, μας λείπουν οι δικοί μας άνθρωποι» είπε ο πρόεδρος της ελληνοβαυαρικής κοινότητας στο Μόναχο, Απόστολος Κότσης.

«Όλοι μας περιμένουμε κι έχουν ήδη κλεισει τα εισιτήρια για να κάνουμε το ταξίδι. Μόνο περιμένουμε το πράσινο φως» συνέχισε. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top