ΗΠΑ: Ένα βρέφος 6 εβδομάδων το νεότερο θύμα του κορωνοϊού

Στους 4.476 οι νεκροί – Πάνω από 203.000 τα κρούσματα

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, μαρτυρίες γιατρών στις ΗΠΑ που πλήττεται θανάσιμα από τον κορωνοϊό.

Ένα βρέφος ηλικίας μόλις έξι εβδομάδων, το οποίο νοσηλευόταν από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, πέθανε από τον νέο κορωνοϊό στην Πολιτεία του Κονέκτικατ, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της Πολιτείας. Συνολικά 4.476 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στις ΗΠΑ, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε σε 203.608.

Τραμπ για κορωνοϊό: «Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι αρκετά επώδυνες»

«Οι εξετάσεις επιβεβαίωσαν χθες το βράδυ ότι το μωρό ήταν θετικό στον Covid-19. Μας ραγίζει την καρδιά. Νομίζουμε ότι είναι ένα από τα νεότερα θύματα σε όλον τον κόσμο που πέθανε από επιπλοκές συνδεόμενες με τον Covid-19», ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter ο κυβερνήτης.

ΗΠΑ: Θετικά τα αποτελέσματα από τη δοκιμή εμβολίου σε 43χρονη 

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στις ΗΠΑ – Στο επίκεντρο της πανδημίας η Νέα Υόρκη

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ξεπέρασαν σήμερα το φράγμα των 200.000 κρουσμάτων, σύμφωνα με τα στοιχεία του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς.

Η πανδημία έχει σκοτώσει τουλάχιστον 4.476 ανθρώπους στη χώρα και ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έφτασε τα 203.608, με τις ΗΠΑ να καταγράφουν μακράν τον μεγαλύτερο αριθμό μολύνσεων στον κόσμο. 

Νέα Υόρκη: «Ο κορωνοϊός είναι πιο επικίνδυνος από όσο νομίζαμε»

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης είναι το επίκεντρο της πανδημίας στις ΗΠΑ, με τουλάχιστον 1.900 νεκρούς, σύμφωνα με τον κυβερνήτη της, Άντριου Κουόμο.

Σε μια προσπάθεια περιορισμού της αυξανόμενης εξάπλωσης του ιού, περισσότεροι από 8 στους 10 Αμερικανούς καλούνται να μείνουν σπίτι.

Ο Λευκός Οίκος εκτιμά ότι η ασθένεια ενδέχεται να σκοτώσει από 100.000 έως 240.000 ανθρώπους στη χώρα εάν τηρηθούν οι σημερινοί περιορισμοί, σε σύγκριση με 1,5 έως 2,2 εκατομμύρια θύματα χωρίς την εφαρμογή μέτρων.

Γιατρός ΗΠΑ: «Έχω ασθενείς που είναι 30 ετών και είναι διασωληνωμένοι»

Κατ΄οίκον περιορισμός για 21 εκατομμύρια κατοίκους στη Φλόριντα

Ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης της Φλόριντας, Ρον ΝτεΣάντις, αποφάσισε σήμερα τον περιορισμό στο σπίτι για τα 21 εκατομμύρια κατοίκους της Πολιτείας αυτής, ώστε να επιβραδυνθεί ο ρυθμός εξάπλωσης της ασθένειας Covid-19.

Από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (07.00 της Παρασκευής, ώρα Ελλάδας) με διάταγμα θα περιοριστούν οι μετακινήσεις των κατοίκων, ενώ θα υπάρχουν μόνο κάποιες εξαιρέσεις για τις απολύτως αναγκαίες υπηρεσίες, διευκρίνισε ο ΝτεΣάντις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top