Άγριο ξύλο στην τουρκική εθνοσυνέλευση για τα μάτια... του Σουλτάνου

Ρωσία:Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος του μεταναστευτικού ρεύματος στην Ελλάδα

Οι Ρώσοι αδειάζουν τον Ερντογάν. Αυτός ωθεί τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, δηλώνουν. Την ίδια ώρα στην τουρκική βουλή έπεσε άγριο ξύλο για τα... μάτια του Σουλτάνου.

Οργή στην ΕΕ για τον Ερντογάν και στήριξη στην Ελλάδα

Τα αίματα άναψαν επικίνδυνα στην τουρκική εθνοσυνέλευση. Θέμα συζήτησης, η ασφάλεια των Τούρκων στρατιωτών στην Ιντλίμπ. Ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκτοξεύει μύδρους κατά του Ερντογάν. Είναι ανέντιμος, αναξιοπρεπής βροντοφωνάζει.

Ο Ερντογάν δεν επιτρέπει στους μετανάστες να γυρίσουν στην Κωνσταντινούπολη

Οι υπέρμαχοι του Ερντογάν αντιδρούν. Οι κλωτσιές και οι γροθιές πέφτουν βροχή.  Ο Εισαγγελέας της Άγκυρας άσκησε δίωξη σε βάρος του βουλευτή.

Ο Ερντογάν ωθεί τους πρόσφυγες στην Ελλάδα

Ο Τούρκος πρόεδρος όμως έχει και άλλο... πονοκέφαλο. Οι συμμαχίες στη Συρία άλλαξαν. Οι Ρώσοι υποδεικνύουν τον Ερντογάν ως αποκλειστικό υπεύθυνο της ανθρωπιστικής κρίσης και του μεταναστευτικού ρεύματος που πιέζει την Ελλάδα.

«Τα δύο τρίτα αυτών δεν είναι Σύροι πολίτες. Είναι Αφγανοί , Ιρακινοί, πολίτες από αφρικανικές χώρες. Η Τουρκία ωθεί αυτούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα» υποστηρίζει ο επικεφαλής της ρωσικής κεντρικής διοίκησης και κέντρου ελέγχου στη Συρία, Όλεγκ Ζουράβλεφ.

Στην Ιντλίμπ πάντως ο Ερντογάν μετρά τις πληγές του. Οι δυνάμεις του Άσαντ επιτίθενται. Ακόμη δυο Τούρκοι στρατιώτες νεκροί, έξι τραυματίες.

Οι Τούρκοι από την πλευρά τους βομβαρδίζουν ανελέητα και καταρρίπτουν αεροσκάφη.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top