Αυστραλία: Πρώην παίκτης του ράγκμπι κάηκε ζωντανός μαζί με τα παιδιά του

Βαριά τραυματισμένη η μητέρα - «Μου έριξε βενζίνη»

Μια σύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όταν αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ένας πατέρας και τα τρία παιδιά του να βρουν μαρτυρικό θάνατο, ενώ η μητέρα φέρει βαριά εγκαύματα. 

Από τη σπάνια ασθένεια των πρόωρων γηρατειών πέθανε 8χρονη στην Ουκρανία!

Πρόκειται για τον πρώην σταρ του ράγκμπι, Ρόουαν Μπάξτερ, ο οποίος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η σύζυγός του, ενώ στο πίσω κάθισμα βρίσκονταν τα τρία τους παιδιά ηλικίας έξι, τεσσάρων και τριών ετών. 

Την ίδια στιγμή, αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν ότι η σύζυγος και μητέρα που βγήκε από το αυτοκίνητο σοβαρά τραυματισμένη φώναζε «μου έριξε βενζίνη». Από το αυτοκίνητο έβγαιναν καπνοί ενώ έγιναν και εκρήξεις. 

Σύμφωνα με την Courier-Mail, ο 42χρονος Μπάξτερ μετά την αποχώρησή του από το ράγκμπι ήταν ιδιοκτήτης γυμναστηρίου μαζί με τη σύζυγό του Χάνα. 

Όπως ανέφεραν πληροφορίες, τον περασμένο Ιανουάριο αστυνομικοί είχαν κληθεί για περιστατικό οικογενειακής βίας που αφορούσε το ζευγάρι. Μάλιστα, φαίνεται πως υπήρχε διαμάχη του Μπάξτερ και της συζύγου του για την κηδεμονία των τριών παιδιών τους. 

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της ανάφλεξης του οχήματος και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η οικογενειακή τραγωδία στο Μπρισμπέιν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top