Πτήση ΜΗ370: Έριξε το αεροπλάνο εσκεμμένα ο πιλότος;

Νέο σενάριο για το εξαφανισμένο αεροσκάφος Boeing 777

Βίντεο από τις έρευνες που πραγματοποίησε ελικόπτερο για τον εντοπισμό του εξαφανισμένου αεροσκάφους / Ruptly

Νέες αποκαλύψεις ρίχνουν φως στην εξαφάνιση του Boeing 777 που εκτελούσε την πτήση MH370, το οποίο στοίχισε τη ζωή σε 239 επιβάτες. 

Τρόμος στον αέρα: Πιλότος έχασε τις αισθήσεις του την ώρα της πτήσης!

Σύμφωνα με τον πρώην πρωθυπουργό της Αυστραλίας, Τόνι Άμποτ, ο οποίος επικαλέστηκε «πολύ υψηλόβαθμους» αξιωματούχους στη Μαλαισία είναι πολύ πιθανό «ο πιλότος της πτήσης των μαλαισιανών αερογραμμών προκάλεσε εσκεμμένα την πτώση του».

Την 8η Μαρτίου 2014, το Boeing που είχε αναχωρήσει από την Κουάλα Λουμπούρ προς το Πεκίνο με 239 επιβαίνοντες εξαφανίστηκε μυστηριωδώς, ενώ κανένα ίχνος του αεροσκάφους δεν εντοπίστηκε στη ζώνη έρευνας.

Οι έρευνες από θαλάσσης και από αέρος πραγματοποιήθηκαν σε έκταση 120.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο νότιο τμήμα του Ινδικού Ωκεανού στα ανοικτά της Αυστραλίας και ήταν οι μεγαλύτερες στην ιστορία.

Τα αίτια της εξαφάνισης του επιβατικού αεροσκάφους δεν έχουν διευκρινιστεί ως σήμερα και οι έρευνες ανεστάλησαν τον Ιανουάριο του 2017.

Όσα είπε ο Τόνι Άμποτ

Μέσα από ντοκιμαντέρ που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο «Sky News», ο πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας είπε πως αντιλήφθηκε ότι οι αρχές της Μαλαισίας υποπτεύονταν πως ο κυβερνήτης του το έριξε εσκεμμένα.

Πτήση τρόμου στο Άμστερνταμ - Αεροπλάνο προσπάθησε να προσγειωθεί 5 φορές!

«Αντιλήφθηκα σαφώς ότι πολύ υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της μαλαισιανής κυβέρνησης θεωρούσαν από πάρα πολύ νωρίς ότι επρόκειτο για αυτοκτονικό διάβημα του πιλότου. Δεν θα σας πω ποιος είπε τι», είπε χαρακτηριστικά. Η οικογένεια και φίλοι του κυβερνήτη, Ζαχαρία Άχμαντ Σα, απέρριψαν εξαρχής αυτή την υπόθεση.

Οι συγγενείς των θυμάτων κατηγόρησαν τόσο την αεροπορική εταιρεία όσο και τη μαλαισιανή κυβέρνηση.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top