Πτήση τρόμου στο Άμστερνταμ - Αεροπλάνο προσπάθησε να προσγειωθεί 5 φορές!

Προσγείωση που κόβει την ανάσα και στο Λονδίνο

Πέντε αποτυχημένες προσπάθειες να προσγειωθεί έκανε ένα αεροπλάνο της Air Europa με προορισμό το αεροδρόμιο του Σίπχολ στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. 

Κακοκαιρία «Κιάρα»: Δέντρο καταπλάκωσε και σκότωσε άνδρα

Η κακοκαιρία «Κιάρα», η οποία σαρώνει τη χώρα, δεν επέτρεψε στον πιλότο να προσγειώσει το αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος στον αέρα.

Μια γυναίκα, η οποία είχε χάσει την ψυχραιμία της, ούρλιαζε και έκλαιγε, ενώ ο πιλότος αναγκάστηκε να γυρίσει στο αεροδρόμιο από όπου είχε απογειωθεί εξ' άρχης, στη Μαδρίτη της Ισπανίας. 


Προσγείωση... τρόμου και στο αεροδρόμιο του Λονδίνου

Ένα αεροσκάφος που επιχείρησε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Χίθροου του Λονδίνου την Κυριακή, σηκώθηκε ξανά στον αέρα λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων που συνοδεούν την κακοκαιρία «Κιάρα».

Βόρεια Ευρώπη: Η καταιγίδα «Κιάρα» σαρώνει στο πέρασμά της

Την προσπάθεια του συγκεκριμένου αεροσκάφους κατέγραψε το live-streaming κανάλι αεροπορικών πτήσεων, Big Jet TV.

Πτήση ρεκόρ από Νέα Υόρκη – Λονδίνο 

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν πάνω από το Βόρειο Ατλαντικό και τη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται να... έφεραν ένα αεροσκάφος από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο σε χρόνο ρεκόρ!

Συγκεκριμένα, η πτήση 112 της British Airways ήταν η πιο γρήγορη υποηχητική πτήση στην ιστορία, καθώς έκανε την απόσταση σε 4 ώρες και 56 λεπτά, σύμφωνα με το Flight Radar24, από 6 ώρες και 55 λεπτά που είναι η κανονική διάρκεια της συγκεκριμένης πτήσης.

Το προηγούμενο ρεκόρ για το ίδιο δρομολόγιο κατείχε ένα Concorde, με πέντε ώρες και 13 λεπτά. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top