Τρόμος στον αέρα: Πιλότος έχασε τις αισθήσεις του την ώρα της πτήσης!

Τρίτωσε το... κακό για την τουρκική αεροπορική εταιρία

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Star σχετικά με το αεροπλάνο που κόπηκε στα τρία στην Τουρκία

Άλλο ένα περιστατικό τρόμου συνέβη πάνω από την Κωνσταντινούπολη, κόβοντας την ανάσα τόσο του πληρώματος του αεροσκάφους της τουρκικής Pegasus Airlines όσο και των επιβατών. 

Πτήση τρόμου στο Άμστερνταμ - Αεροπλάνο προσπάθησε να προσγειωθεί 5 φορές!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sabah», το αεροσκάφος της τουρκικής αεροπορικής εταιρίας προέβη σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Σαμπιχά Γκιοκτσέν» καθώς ο πιλότος έχασε τις αισθήσεις του εν πτήσει! 

Κωνσταντινούπολη: Αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο λόγω κακοκαιρίας

Το αεροπλάνο εκτελούσε την πτήση Βιέννη – Κωνσταντινούπολη, όταν ο κυβερνήτης λιποθύμησε και ο συγκυβερνήτης ζήτησε άδεια για αναγκαστική προσγείωση. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε χωρίς πρόβλημα.

Τρίτωσε το... κακό για την τουρκική αεροπορική εταιρία

Το ατυχές περιστατικό είναι το τρίτο κατά σειρά που συμβαίνει μέσα στο 2020 και μάλιστα, της ίδιας αεροπορικής εταιρίας. 

Τον Φεβρουάριο, ένα αεροσκάφος, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Κωνσταντινούπολη προσγειώθηκε ανώμαλα, με αποτέλεσμα να βγει από τον βρεγμένο ολισθηρό διάδρομο προσγείωσης. Η άτρακτός του κόπηκε σε τρία σημεία και πήρε φωτιά, ενώ έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι.  

Τουρκία: Συγκλονιστικό βίντεο από το εσωτερικό του αεροσκάφους

Στις αρχές Ιανουαρίου, άλλο ένα αεροσκάφος της Pegasus είχε βγει από διάδρομο στο ίδιο αεροδρόμιο, χωρίς τότε να τραυματιστεί κανείς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top