Κωνσταντινούπολη: Αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο λόγω κακοκαιρίας

Οι πτήσεις στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen έχουν ανασταλεί ως το βράδυ

Συναγερμός σήμανε σήμερα στο αεροδρόμιο Sabiha Gokcen της Κωνσταντινούπολης, όταν ένα αεροσκάφος της εταιρείας Pegasus βγήκε από τον διάδρομο προσγείωσης.

Αποτέλεσμα ήταν οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen της Κωνσταντινούπολης να ανασταλλούν ως τις 20:00 σήμερα τοπική ώρα. Μέχρι νεωτέρας αναστέλλει τις ίδιες πτήσεις και η Turkish Airlines, όπως ανακοίνωσε

Η Pegasus επεσήμανε σε ανακοίνωσή της ότι και οι 164 επιβάτες του Boeing 737  που προερχόταν από το αεροδρόμιο Σαρζάχ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και δεν υπάρχουν θύματα.

«Ένα αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο και κόλλησε στο έδαφος. Οι προσπάθειες απομάκρυνσής του συνεχίζονται. Ισχυροί άνεμοι εμποδίζουν το έργο», επεσήμανε αξιωματούχος του αεροδρομίου. 

Το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που στην Κωνσταντινούπολη πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι και μαίνεται καταιγίδα, με τις μετεωρολογικές συνθήκες να έχουν προκαλέσει προβλήματα στις συγκοινωνίες στην πόλη.

Το αεροδρόμιο Sabiha Gokcen βρίσκεται στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, ενώ στην ευρωπαϊκή της πλευρά υπάρχουν άλλα δύο. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top