Αθλητής της ενόργανης κάνει τούμπες αγκαλιά με τους γιους του

Προπονείται παρέα με τα αγόρια του, ηλικίας 2 και 4 ετών

Έναν διαφορετικό τρόπο να προπονείται αλλά και να… «προπονεί» έχει βρει ο Αργεντίνος αθλητής της ενόργανης, Federico Molinari.

Όπως θα δείτε και στο video του Ruptly, ο Molinari μοιράζεται το πάθος του για τον αθλητισμό με τους δύο γιους του που είναι μόλις τεσσάρων και δύο ετών.

O Valentino και ο Ciro τον ακολουθούν σχεδόν σε όλες τις προπονήσεις του όπου συμμετέχουν… ενεργά, στην αγκαλιά του μπαμπά τους.

Ο Αργεντίνος αθλητής γυμνάζεται στην κυριολεξία μαζί με τα παιδιά του. Κάνει τούμπες και δύσκολες φιγούρες έχοντας αγκαλιά τους γιους του, οι οποίοι δείχνουν να το απολαμβάνουν.

«Είναι ένας πολύ διαφορετικός τρόπος για να δείξει κανείς στα παιδιά ότι η γυμναστική είναι διασκεδαστική» λέει στο Ruptly ο Federico Molinari, τονίζοντας πως λαμβάνει όλα τα μέτρα ασφαλείας για να μην τραυματίσει τα παιδιά του.

«Το πιο σημαντικό είναι το κεφάλι τους. Το έχω πιεσμένο προσεκτικά στον ώμο μου, ώστε να μην κάνουν απότομες κινήσεις με τον λαιμό τους την ώρα που εκτελώ τα άλματά μου».

H Paula Cancio, σύζυγος του Molinari και μητέρα των παιδιών υπήρξε και η ίδια πρώην αθλήτρια.

Μιλώντας στο Ruptly δεν έκρυψε πως στην αρχή φοβόταν, αλλά στη συνέχεια ησύχασε καθώς ο σύζυγός της είναι εκπαιδευμένος για κάτι τέτοιο.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top