Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση της 22χρονης κόρης του Σουμάχερ- Τι έκανε

Φόρεσε στολή Ferrari, έντυσε το άλογο της και διαγωνίστηκε στην ιππασία

Τζίνα Σουμάχερ

Η κόρη του Μίκαελ Σουμάχερ απέτισε έναν αμφιλεγόμενο φόρο τιμής στον πατέρα της και θρύλο της Formula 1. Φόρεσε στολή της Ferrari σαν την δική του, έντυσε ανάλογα το άλογό της και πήρε μέρος σε διαγωνισμό ιππασίας.

Εργαζόμενη στο νοσοκομείο που εισήχθη ο Σουμάχερ έκανε αποκαλύψεις

Σουμάχερ: Ο διασώστης του αποκαλύπτει λεπτομέρειες του ατυχήματος

Κατακόκκινη στολή, κράνος και άλογο ντυμένο ασορτί, στα χρώματα της Ferrari. Οι νίκες του πατέρα της στη Formula 1 ήταν η έμπνευση της Τζίνα Μαρία Σούμαχερ.

Η εμφάνισή της σε διαγωνισμό ιππασίας στη Βερόνα, είχε ακόμη και... πιτ-στοπ και σαμπάνια στον τερματισμό.

Κάποιοι βρήκαν αλλόκοτη την εμφάνιση της 22χρονης, την ώρα που ο πατέρας της είναι καθηλωμένος. Ο 50χρονος, 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, παλεύει να συνέλθει επί 6 χρόνια, αφότου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στη Γαλλία. 

Στο σπίτι του στη Γενεύη έχει στηθεί πλήρως εξοπλισμένο κέντρο νοσηλείας. Η σύζυγός του Κορίνα τον φροντίζει. Έκανε ειδική κυτταροθεραπεία στο Παρίσι. 

Ο πρώην μάνατζέρ του μάλιστα ξάφνιασε δηλώνοντας: «Το κοινό θα ξαναδεί τον Σουμάχερ».

Ο Σουμάχερ είχε διακρίνει το ταλέντο της κόρης του στην ιππασία, λέγοντας στην επίσης αμαζόνα σύζυγό του, ότι η Τζίνα θα γίνει καλύτερη από εκείνην. Για την 10η επέτειο του γάμου τους, το 2005, της είχε αγοράσει το πρώτο τους ράντσο στην Ελβετία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top