Άνδρας έπεσε στις γραμμές του τρένου και σώθηκε τελευταία στιγμή

Δείτε πώς κατάφερε να γλιτώσει

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας άνδρας στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, ο οποίος έπεσε στις ράγες του τρένου λίγο πριν φτάσει στο σταθμό ο συρμός και σώθηκε τελευταία στιγμή από εργαζόμενο στους σιδηροδρόμους. 

Ο Τζο Ο’ Κόνορ, πρώην χειριστής τρένου, βρισκόταν στην πλατφόρμα του σιδηροδρομικού σταθμού το απόγευμα της Δευτέρας, ο οποίος ήταν γεμάτος από κόσμο, καθώς μόλις είχε τελειώσει ένας αγώνας αμερικανικού ποδοσφαίρου. 

Όπως βλέπετε και στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, ένας άνδρας, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, τρεκλίζει στην άκρη της αποβάθρας και τελικά έπεσε στις ράγες, την ώρα που ο συρμός πλησίαζε στον σταθμό. 

Ο Ο’ Κόνορ με το που τον είδε να πέφτει, κράτησε την ψυχραιμία του, ενήργησε αστραπιαία και κατάφερε να τον τραβήξει από τις ράγες δευτερόλεπτα πριν περάσει ο συρμός. 

Η εταιρεία σιδηροδρόμων στο Όκλαντ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ο’ Κόνορ, χαρακτηρίζοντάς τον υπόδειγμα εργαζομένου, ενώ επιβάτες που βρίσκονταν στον σταθμό την ώρα του περιστατικού ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και τον αποκάλεσαν ήρωα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top