Τουρκία: Επίσκεψη Ερντογάν σε οικογένεια που έθαψε το 9 μηνών μωρό της

Πέντε γεωτρήσεις για το 2020 ενέκρινε ο Τούρκος πρόεδρος

Ο Τούρκος πρόεδρος «παίζοντας στα δάχτυλα» το επικοινωνιακό παιχνίδι, συνάντησε την οικογένεια που έθαψε το μόλις εννιά μηνών μωρό της, Μοχάμεντ, μετά από επίθεση των Κούρδων κατά τη διάρκεια της αιματηρής επιχείρησης «Πηγή της Ειρήνης». 

Ο Ερντογάν επισκέφτηκε το Κέντρο Κοινών Επιχείρησεων. Ύστερα επισκέφτηκε το κέντρο Κοινών Επιχειρήσεων στα τουρκοσυριακά σύνορα στην επαρχία Σανλιούρφα.

Τουρκία: Πέντε γεωτρήσεις για το 2020 ενέκρινε ο Ερντογάν

Ο Ταγίπ Ερντογάν φέρεται αλαζονικά και απολαμβάνει τον θρίαμβό του. Έχει τον Ντόναλντ Τραμπ «στο περίμενε» για την επικείμενη συνάντησή τους στην Ουάσινγκτον σε εννιά μέρες. 

Τουρκία: Νέο σόου με τραγούδι για τον Ερντογάν

«Εντός 1-2 ημερών θα κάνει ο ίδιος την αξιολόγηση και θα αποφασίσει γι' αυτό το θέμα και εμείς πρώτα ο Αλλάχ θα το ανακοινώσουμε» δήλωσε ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας, Ιμπραχίμ Καλίν.

Ο Τούρκος πρόεδρος ανακοινώνει πέντε γεωτρήσεις για πετρέλαιο και φυσικό αέριο το 2020 στην κατεχόμενη Κύπρο και αναγκάζει με το πολεμικό κλίμα που έχει δημιουργήσει του ενεργειακούς κολοσσούς της Γαλλίας και της Ιταλίας ENI-TOTAL να αποχωρήσουν από το οικόπεδο 7 και να στραφούν σε γειτονικά τεμάχια.

Η τάση της Τουρκίας να συμπεριφέρεται ως περιφερειακή υπερδύναμη ανεβάζει τα ποσοστά του Ταγίπ Ερντογάν. Οι δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν να συγκεντρώνει 40% σε σχέση με το το 30% στο οποίο είχε υποχωρήσει.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top