Στη δημοσιότητα φωτογραφία της Marilyn Monroe από το νεκροτομείο

Νέο ντοκιμαντέρ σχετικό με τον θάνατό της

Σε αποκαλύψεις για τη Marilyn Monroe προχωρά ένα νέο ντοκιμαντέρ σχετικό με τον θάνατό της, το «Scandalous: The Death of Marilyn Monroe» (Σκανδαλώδες: Ο Θάνατος της Μέριλιν Μονρόε).

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Το εν λόγω ντοκιμαντέρ υποστηρίζει πως ο φωτογράφος Leigh Wiener δωροδόκησε τους υπεύθυνους του νεκροτομείου, όπου κρατούσαν το άψυχο σώμα της Marilyn, προσφέροντάς τους μπουκάλια με αλκοόλ, ώστε να έχει πρόσβαση στο δωμάτιο και να δει και να φωτογραφίσει τη νεκρή σταρ.

O θάνατος της Μέριλιν Μονρόε και οι θεωρίες συνομωσίας

Ο Devik Wiener, ο γιος του θρυλικού φωτογράφου, αποκάλυψε στο ντοκιμαντέρ πως ο πατέρας του χρησιμοποίησε δύο μπουκάλια με ουίσκι για να μπει στην "απαγορευμένη" περιοχή.

Την μέρα εκείνη, ο Leigh Wiener εξασφάλισε μερικά ρολά φιλμ από το νεκρό κορμί της Monroe, εκ των οποίων πούλησε τα τρία στο περιοδικό Time Magazine. Σε αυτά τα καρέ συμπεριλαμβάνεται και η διάσημη φωτογραφία της νεκρής σταρ μέσα στο συρτάρι του νεκροτομείου με το σχετικό καρτελάκι στο δάχτυλο του ποδιού της.

Ο γιος του φωτογράφου, ο Devik, ισχυρίζεται, λοιπόν, στο ντοκιμαντέρ, πως πέρα από τα τρία ρολά φιλμ που πουλήθηκαν στο περιοδικό, υπάρχουν δύο ακόμη, τα οποία απεικονίζουν τη νεκρή σταρ εντελώς γυμνή. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας του έκρυψε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και δεν τις έδειξε ποτέ σε κανέναν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top