Ρουμανία: Βρέθηκαν νέα ανθρώπινα λείψανα στο σπίτι του μηχανικού

Εκτιμάται πως ανήκουν στην 18χρονη Λουίζα

Δείτε στο videο το χρονικό της υπόθεσης που σόκαρε τη χώρα

Τέλος δεν έχει η φρίκη στο σπίτι του τρόμου στη Ρουμανία, εκεί όπου η 15χρονη Αλεξάνδρα και η 18χρονη Λουίζα, βιάστηκαν και στη συνέχεια βρήκαν φρικτό θάνατο από τα χέρια 65χρονου μηχανικού.

Οι Ρουμάνοι εισαγγελείς ανακοίνωσαν σήμερα ότι βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα, που θα μπορούσαν να ανήκουν στην 18χρονη Λουίζα.

«Ένας σάκος που περιείχε ανθρώπινα λείψανα και τέφρα βρέθηκε σε περιοχή που υπέδειξε ο ύποπτος» σε ένα δάσος κοντά στο Καρακάλ (νότια), δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της εισαγγελίας κατά του οργανωμένου εγκλήματος (DIICOT) Μιχαέλα Πόριμε. 

Ρουμανία: Τις έκαψε και είπε πως έβαλε φωτιά για να διώξει τα κουνούπια

Aυτά είναι τα δύο κορίτσια που δολοφονήθηκαν από τον μηχανικό

Αριστερά η 18χρονη Λουίζα και δεξιά η 15χρονη Αλεξάνδρα

Ο 65χρονος μηχανικός από το Καρακάλ «είπε ότι πρόκειται για το πτώμα της Λουίζα» συμπλήρωσε η Πόριμε, διευκρινίζοντας ότι πρέπει να αναμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ DNA για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του θύματος. 

Ο Γκόργκι Ντίνκα συνελήφθη πριν δέκα μέρες και ομολόγησε ότι απήγαγε και σκότωσε δύο κορίτσια, την Αλεξάνδρα και τη Λουίζα, όμως έως σήμερα αρνιόταν να αποκαλύψει πως ξεφορτώθηκε το πτώμα της 19χρονης Λουίζα, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από τον Απρίλιο. 

Ο ίδιος είχε πει στις αρχές ότι είχε βάλει φωτιά για να διώξει τα κουνούπια αλλά στην πραγματικότητα έκαιγε τα πτώματα των δύο κοριτσιών.Μάλιστα είχε τηλεφωνήσει στις οικογένειες των θυμάτων και τους είχε πει ότι τα παιδιά τους είναι καλά και έχουν πάει σε άλλες χώρες.

O 65χρονος serial killer

Το Σάββατο, η DIICOT (εισαγγελία κατά του οργανωμένου εγκλήματος) επιβεβαίωσε τον θάνατο της Αλεξάνδρας βάσει των αποτελεσμάτων DNA, αναφέροντας ότι το γενετικό προφίλ των δοντιών που βρέθηκαν σε ένα μεταλλικό βαρέλι πίσω από το σπίτι του υπόπτου ταυτίζονται με το DNA των γονιών του άτυχου κοριτσιού. 

Το χρονικό της φρίκης στη Ρουμανία

Η 18χρονη Λουίζα είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Απρίλιο, ενώ η 15χρονη Αλεξάνδρα απήχθη ενώ έκανε ωτοστόπ για να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η 15χρονη πριν δολοφονηθεί είχε προλάβει να τηλεφωνήσει τρεις φορές στο ευρωπαϊκό νούμερο έκτακτης ανάγκης 112, λέγοντας ότι την είχαν απαγάγει.«Έρχεται, έρχεται», ούρλιαζε το κορίτσι στους αστυνομικούς πριν διακοπεί η επικοινωνία. 

Ωστόσο οι αρχές χρειάστηκαν 19 ολόκληρες ώρες για να καταφέρουν να την εντοπίσουν και να κάνουν έφοδο στο σπίτι – κολαστήριο του 65χρονου, αφού δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από πού τηλεφωνούσε εξαιτίας του απαρχαιωμένου τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει η αστυνομία. Ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι περίμεναν εφτά ολόκληρες ώρες έξω από το σπίτι του μηχανικού προκειμένου να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, το οποίο στην πραγματικότητα τους ήταν αχρείαστο.

Η υπόθεση σόκαρε τη χώρα και κατέβασε στους δρόμους χιλιάδες πολίτες και μαθητές γυμνασίων και λυκείων, που κατήγγειλαν την «ανικανότητα της αστυνομίας» κατά την διάρκεια οργισμένων διαδηλώσεων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top