Aυτά είναι τα δύο κορίτσια που δολοφονήθηκαν από τον μηχανικό

Oι Αρχές της Ρουμανίας φοβούνται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα

Τις δολοφονίες της 15χρονης Αλεξάνδρας και της 18χρονης Λουίζας ομολόγησε ο 65χρονος μηχανικός, ο οποίος απήγαγε τα δύο κορίτσια, τα βίασε και μετά τα σκότωσε στη Ρουμανία. Η οργή των κατοίκων ξεχειλίζει για την ολιγωρία της αστυνομίας, που δεν ανταποκρίθηκε στα απεγνωσμένα τηλεφωνήματα της 15χρονης, η οποία καλούσε σε βοήθεια.

Απήγαγαν 15χρονη: Κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ

 Ο Γκόργκι Ντίνκα ομολόγησε τα στυγερά του εγκλήματα με απίστευτη κυνικότητα στους αστυνομικούς. Η Αλεξάνδρα είχε εξαφανιστεί την περασμένη εβδομάδα, ενώ η εξαφάνιση της Λουίζας είχε δηλωθεί τον περασμένο Απρίλιο. Και οι δύο βρέθηκαν νεκρές μέσα σε ένα βαρέλι. 

Αριστερά η 18χρονη Λουίζα και δεξιά η 16χρονη Αλεξάνδρα

Οι αρχές ψάχνουν και μια λίμνη κοντά στο σπίτι του γιατί φοβούνται ότι υπάρχουν και άλλα θύματα.

Αυτό που έχει εξοργίσει την κοινή γνώμη είναι ότι η 15χρονη τηλεφώνησε τρεις φορές στο ευρωπαϊκό νούμερο έκτακτης ανάγκης 112, λέγοντας ότι την είχαν απαγάγει, ενώ έκανε ωτοστόπ για το σπίτι της. «Έρχεται, έρχεται», ούρλιαζε το κορίτσι στους αστυνομικούς πριν διακοπεί η επικοινωνία. 

Ωστόσο οι αρχές χρειάστηκαν 19 ολόκληρες ώρες για να καταφέρουν να την εντοπίσουν και να κάνουν έφοδο στο σπίτι – κολαστήριο του 65χρονου, αφού δεν μπορούσαν να εντοπίσουν από πού τηλεφωνούσε εξαιτίας του απαρχαιωμένου τεχνολογικού εξοπλισμού που διαθέτει η αστυνομία. 

Ο 65χρονος serial killer

Ο αρχηγός της αστυνομίας καρατομήθηκε, όπως επίσης οι τρεις αξιωματικοί της αστυνομίας της περιοχής, όπου σημειώθηκαν οι δύο δολοφονίες και ο περιφερειάρχης του Ολτ. 

Χιλιάδες κόσμου ξεχύθηκαν στους δρόμους μεγάλων πόλεων της Ρουμανίας διαμαρτυρόμενοι για την αναποτελεσματικότητα της αστυνομίας. Με αναμμένα κεριά, κρατώντας λουλούδια, αρκετοί κλαίγοντας και κρατώντας φωτογραφίες της Αλεξάνδρας, ζήτησαν την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων για τη δολοφονία του κοριτσιού. 

Προς το παρόν δεν έχουν ταυτοποιηθεί τα ανθρώπινα λείψανα που βρέθηκαν στην κατοικία του Ντίνκα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top