Απήγαγαν 15χρονη: Κάλεσε την αστυνομία, αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ

Την βρήκαν νεκρή μέσα σε βαρέλι

Ένα άγριο έγκλημα στην Ρουμανία έχει σοκάρει τη παγκόσμια κοινή γνώμη. Μια 15χρονη κάλεσε για βοήθεια μετά την απαγωγή της, όμως οι αρχές επενέβησαν μετά από 19 ολόκληρες ώρες με αποτέλεσμα να την βρουν νεκρή μέσα σε ένα βαρέλι. 

Η 15χρονη Αλεξάνδρα βασανίστηκε μέχρι θανάτου στα χέρια του μηχανικού Γκερόγκε Ντίνκα. Θα μπορούσε όμως να είχε σωθεί, αλλά η ολιγωρία των ρουμανικών αρχών της στοίχισαν τη ζωή. 

Ήταν την Πέμπτη το πρωί όταν το κορίτσι κάλεσε τρεις φορές στην άμεση δράση και εκλιπαρούσε τους αστυνομικούς να τη γλιτώσουν από τα χέρια του απαγωγέα της. 

Την κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι του τρόμου στην πόλη Καρακάλ και όσο οι ώρες περνούσαν έσβηναν και οι ελπίδες για τη διάσωσή της.

Χρειάστηκε σχεδόν μία μέρα για να εξασφαλίσουν οι αστυνομικοί ένταλμα ερευνών, κάτι που όπως μετέπειτα έγινε γνωστό, δεν ήταν νομικά απαραίτητο, προκαλώντας τη λαϊκή οργή.

Ο 65χρονος μηχανικός αποδείχτηκε serial killer σύμφωνα με τις αρχές, ενώ το άψυχο κορμί της 15χρονης βρέθηκε μέσα στο ίδιο βαρέλι με το πτώμα μίας 18χρονης από ένα γειτονικό χωριό, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τον Απρίλιο.

Ο αρχηγός της ρουμανικής αστυνομίας και ο νομάρχης της πόλης Ολτ αποπέμφθηκαν, όμως η ζωή της 15χρονης Αλεξάνδρας δε γυρίζει πίσω.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top