Κύπρος- Fake βιασμός Βρετανίδας: «Ήθελα εκδίκηση επειδή με βιντεοσκοπούσαν»

Το βίντεο της ερωτικής συνεύρεσης  ανέβηκε στο διαδίκτυο

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του fake βιασμού της Βρετανίδας τουρίστριας από 12 Ισραηλινούς. Το βίντεο της ερωτικής συνεύρεσης  ανέβηκε στο διαδίκτυο. Η 19χρονη παραπέμφθηκε σε δίκη στις 7 Αυγούστου.

Έχοντας  καλυμμένο το πρόσωπό της η Βρετανίδα τουρίστρια βγαίνει από το επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

«Σήμερα η υπόθεση ήταν ορισμένη για να απαντήσει η κατηγορούμενη στο κατηγορητήριο το οποίο της έχει επιδοθεί, όμως ζητήσαμε μία μικρή αναβολή ώστε να μπορέσουμε να συλλέξουμε όλο το μαρτυρικό υλικό»  είπε ο δικηγόρος της, Ανδρέας Πιττατζής.
 

Κύπρος: Fake ο ομαδικός βιασμός από 12 Iσραηλινούς– Συνελήφθη η 19χρονη

Η επιθυμία της για εκδίκησή της έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Στην αρχή εμφανίζεται στις κυπριακές αρχές ως θύμα. Υποστηρίζει πως 12 Ισραηλινοί τη βίασαν. Ωστόσο η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. 

Το sex tape ανέβηκε στο διαδίκτυο

Η 19χρονη ξαπλώνει με τη θέλησή της στο κρεβάτι. Κάποιος από τους νεαρούς καταγράφει τις ερωτικές στιγμές. Το βίντεο ανεβαίνει στο διαδίκτυο. Τότε αποφασίζει να τους καταγγείλει γιατί νιώθει θιγμένη.

«Σε κανένα από τα βίντεο δε φαίνεται να υποφέρει ή να ζητά βοήθεια. Η αστυνομία είδε τα βίντεο και μπορεί κάποιος να διακρίνει ότι η πόρτα μένει ανοιχτή και ζητά η ίδια να την κλείσουν αντί να φωνάξει για βοήθεια. Μια γυναίκα που τη βιάζουν, δε ζητά να κλείσουν την πόρτα» υποστήριξε Ισραηλινός κατηγορηθείς.

«Το ότι το βίντεο της πελάτισσας μου έχει κυκλοφορήσει παγκοσμίως, είναι πιο σοβαρό έγκλημα από αυτό που την κατηγορούν» επισημαίνει ο δικηγόρος της.

Την ίδια ώρα , οι Ισραηλινοί έχουν επιστρέψει στα σπίτια τους. Ένας εξ αυτών ωστόσο, παραδέχεται πως η βιντεοσκόπηση ήταν ένα σοβαρό λάθος. 

«Ήμασταν τρεις στο δωμάτιο μαζί της και αρκετοί έξω που έμπαιναν και έβγαιναν. Δεν είχαν καμία ανάμειξη οι υπόλοιποι. Η αστυνομία ήρθε απλά και με συνέλαβε όταν ήμουν στο κρεβάτι».

Η 19χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της δημόσιας βλάβης .Θα  παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τη δίκη της στις 7 Αυγούστου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top